⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

kısa süreliğine oynuyor lakin bu çocuğun uzun süreler alması lazım geliştirdiği veya üzerinde çalıştığı konularda pratik yapabilmeli ayrıca gs formasına alışmalı bu yükü kaldıracak tecrübeyi edinmesi için.
aslında kendini ispat etti ne zaman oynatılsa hep artı kattı takıma tek bi kötü maçı çok şükür yok.buyüzden daha fazla süre alması gerektiğine inanıyorum.
Kerem ligde sadece 122 dakika forma giymis. Hoca bekletiyor ama hata yapiyor.

Gencler, Denizli ve bitmis Basaksehir macinda Babel'i sag kanatta oynatacagina Kerem'i cok daha erken alip yeterli süreyi vermeliydi.

Konya deplasmaninda 1 dakika oynatti.

Fazla oynamadigi icin buna pas vermekten imtina eden oyuncular bile var.

Bu kadronun hic bir sekilde parcasi olmayan Sener ligde 130 dakika forma giymis. Etebo 466 dakika, Ö.Bayram 507, E.Akbaba 787

Alanya topa sahip olduğunda ligin en mal takımı oluyor.En az 9-10 maçını izledim ve bunu gördüm.Ver bunları topu kontra dene bak nasıl tarihi fark geliyor gör.Eğer tam tersi olursa iyi oynuyorlar sadece

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem ligde sadece 122 dakika forma giymis. Hoca bekletiyor ama hata yapiyor.

Gencler, Denizli ve bitmis Basaksehir macinda Babel'i sag kanatta oynatacagina Kerem'i cok daha erken alip yeterli süreyi vermeliydi.

Konya deplasmaninda 1 dakika oynatti.

Fazla oynamadigi icin buna pas vermekten imtina eden oyuncular bile var.

Bu kadronun hic bir sekilde parcasi olmayan Sener ligde 130 dakika forma giymis. Etebo 466 dakika, Ö.Bayram 507, E.Akbaba 787

hoca hata ediyor malesef.dünki derbide babel verse pası belki golü atacak daha fazla özgüven kazanacak ve daha fazla katkıda bulunmuş olacak.hadi diyelimki lig her puan önemli puan kaybı yaşanan maçta hatası olmasada çocuğa yüklenilmesin diye düşünüyo ve ondan dolayı az oynatıyor ,ziraat kupası maçında oynat ozaman bi 60 dkk bari.

ben bekliyorum oynatılacağını.bakalım nolacak

Muslera
Yedlin-Boss-Marcao-Taşdemir
Ozorn
Oğulcan-Etebo-Gedson-Kerem
Halil(Babel)​

Alanya topa sahip olduğunda ligin en mal takımı oluyor.En az 9-10 maçını izledim ve bunu gördüm.Ver bunları topu kontra dene bak nasıl tarihi fark geliyor gör.Eğer tam tersi olursa iyi oynuyorlar sadece

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

son dönemlerde kargalar alanya ve hamsiler sıkıntı çıkardı kendi evlerinde.hamsileri yendik kargalara gene yenildik alanyaya kendi evimizde yenildik bide.

gene ritm yakaladı alanya ,tr kupasını uefa için eminimki çok önemsiyecekler.aslında çok zor çok tempolu bi maç bizi bekliyor.f5 ve akbil maçından iki tık daha zor olacak.konsantre olmazssak samimi söylüyorum farklı yeniliriz bütün hava gider.futbolun şakası yok şımarmak rehavete girdinmi rakibi küçük gördün mü bu sebeplerden herhangi biri olsun yeterli burnundan geliyor o maç.

oyüzden ben as kadro çıkardım ilk 45 dakika hatta 55 dkk bile oynardım.skoru aldıysam orta sahaya bi fazlalık getirirdim hızlı kanatlarla tam bi kontra atak oynardım.

Şu dinlendirilme mevzusunu niye bu kadar takiliyorsunuz anlamiyorum cumartesi mac oynatik Carsambaya kadar bu adamlar dinlenmiyor gorende gun asiri mac yapiliyor sanir Ben taraftlar olarak 3gun de veya 4 gunde takimimi seyretmekten zevk aliyorum her zamanda ideal 11 sahada izlemek isterim

Şu dinlendirilme mevzusunu niye bu kadar takiliyorsunuz anlamiyorum cumartesi mac oynatik Carsambaya kadar bu adamlar dinlenmiyor gorende gun asiri mac yapiliyor sanir Ben taraftlar olarak 3gun de veya 4 gunde takimimi seyretmekten zevk aliyorum her zamanda ideal 11 sahada izlemek isterim
Marcao-Taylan kesin oynar zaten

Hem gencler hem omurgamiz. Onlar olmayinca oyun bozuluyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan
Yedlin Luyin Ozorn Taşdemir
Bartug
Gedson Ömer
Oğulcan Halil Kerem

tek maç mı 2 maç mı tek maç ise burda koyarız iki maç ise ikisindede koyarız

kafamda deli sorular acaba bazı maçlarda hocam falcao iyileşmişse ve gitmeyecekse mustafa falcao çift forveti yapar mı ?

Ozo
Halil
Kerem
Bunlar kesin oynamali. Ozellikle kalan haftalarda guvenilir mi gormeliyiz. Kerem'i bir de 90 dakika gorelim.

Ya beyler kendinize gelin, Galatasaray her platformda kupanın favorisidir ve kazanmalıdır.

Zaten hafta içi maç günleri de bitti. Rotasyonu abartmanın felan anlamı yok. En fazla 2-3 kişi yeter.

Böyle diye diye fb döncez sonra. Yapmayın etmeyin. Ortada bir kupa varsa eskisi gibi adımız yetmeli.

Pek fazla maçta kalmadı. Basıp geçicez. Bi kaç gün sonra ligde tekrar oynayacağız alanya ile. Gözdağı vermek de gerekir 👍

Gereksiz görülen kupadan müzemiz de kaç adet var? Ben hatırlamadım rakipler daha çok sayıyor..

Geri
Üst Alt