⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

herkese seleamlar.2011 senesine kadar stadyumuzun yapim , insaat zamaninda bir sayfaya üyeydim .orda hertürlü staydyumu artisini eksini tartisiyoduk.fakat malesef o sayfa yillar önce kapandi.sorum en üst katta camla kapali bölümüm üstü acikti suan kapatilmis gibi geliyo.bilen varsa lütfen yardimci olsun.tesekkürler

ha dogru falcao'yu unutmustum forvet olarak o oynar

Galatasaray, Meksika ekiplerinden Leon'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek Yairo Moreno ile 4 yıllık ön sözleşme imzaladı. (La Crónica Mexicano)
bu arkadaş kimsiniz acaba?

covidli olan futbolcumuzun halil ibrahim dervişoğlu olduğu söyleniyor, iddia galatasaray sözlükten. bugün antrenamnda olması diğer futbolculara bulaştırmış olma olasılığını akla getiriyor. umarım böyle bir şey olmamıştır.

Galatasaray, Meksika ekiplerinden Leon'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek Yairo Moreno ile 4 yıllık ön sözleşme imzaladı. (La Crónica Mexicano)
bu arkadaş kimsiniz acaba?
araştırdım sezon sonuna 4 yıllık sözleşme için kendisiyle anlaşılmış, iddia tabi.
transfermarkt'ta galatasaraya transfer olma ihtimali %85 olan futbolcu

Marcao ve Taylan dışında herkes oynayabilir.

Gedson ve Kerem maç ritmi için 11 çıkmalı. Keremden kesinlikle faydalanmamız lazım artık. Maç çözmede işimize yarayacak 1-2 oyuncu var zaten.

Ligin ilk yarısında yenildiği, geçen sezonda da Türkiye Kupası’ndan elendiği Alanyaspor karşısında Fatih Terim, Falcao ve Gedson’a şans verecek. Ayrıca Luyindama, Emre Taşdemir, Yedlin, Emre Akbaba ve Babel’in de sahada olması bekleniyor.

covidli olan futbolcumuzun halil ibrahim dervişoğlu olduğu söyleniyor, iddia galatasaray sözlükten. bugün antrenamnda olması diğer futbolculara bulaştırmış olma olasılığını akla getiriyor. umarım böyle bir şey olmamıştır.

birde böyle bi durum var malesef.şu mutasyonludan olmasa bari.çok hızlı yayılıyormuş.

Ben çift maç sanıyordum sonradan tek maç olduğunu öğrendim çocuk oyuncağı gibi her yıl statü değişiyor, tabi pandemiden dolayı değişmiş olabilir. Tek maç olduğundan çok ciddi bir rotasyon olacağını düşünmüyorum. As'a yakın bir kadroyla çıkarız.

Rotasyonu unutun rakip güclü kolay lokma degil

Gedson izlemek istiyorum artık
Neyse salıya girmişiz az kaldı

COVID çıkan isim Halilmiş; inşallah rotasyonla eler geçeriz, BAKASETAS sonrası biraz güçte kaybettiler...

Geri
Üst Alt