⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Bu maçın zerre önemi yok ben unutmusum geçen sene kimin aldığını süper kupa maçında gordum ..bu kadar önemsiz bir maç için asları riske etmeye hiç gerek yok en kotu taylan-marcao-kuru mutlaka dinlendirilmeli

Hoca çok da rotasyon yapmaz gibi duruyor önceki turda bile as takıma yakın çıkmıştı yarın Gedson 11'de olur umarım ...

halil dervişoğlunun covid olması kötü oldu. lyundama oynar herhalde falcao oynatılır mı acaba.?

lig öyle bir hale geldiki bu kupa finali Antalya ile Konya arasında oynanırsa şaşırmam. Her kupa önemlidir ama fenerin beşiktaşın toplamından fazla kupan varsa ve sadece uefa ligine gidiliyorsa ezeli rakiplere göre biz daha fazla gözardı edebiliriz. avrupa kupa galipleri kupası vardı ne güzel ne diye kaldırdılar ki?

Bugün yeterince gözlerimiz kanadı artık gerçek futbol izleme zamanı..

Yarın fiyakalı bir galibiyet alınırsa "gerçek" psikolojik üstünlük ele alınır.

Muslera
Yedlin.. Luyindama.. Marcao.. Taşdemir
Gedson.. Etebo.. Belhanda
Kerem.. Falcao.. Babel

Bu maç değilde hafta sonu paşa maçından tırsıyorum ya

Pazar günü sağanak kar gözüküyor istanbulda. Nası bi şansımız var arkadaş ya

bu maç iyi oldu 1 hafta sonra alanya deplasmanı var hocam ölçüp tartıp lig maçında silkeleyecektir

Zor maç olacak bence rotasyon olur Taylan'ın olmayacağını düşünüyorum.

Haydi Cimbom !
#BugünGünlerdenGalatasaray :sarıkalp::kırmızıkalp:

Kerem, Ozorn, Gedson, Yedlin, Luyindama Etebo, Ömer, Falcao falan oynar diye bekliyorum.

Çifte sözleşmelerin imzalandığı sezonu çifte kupayla kapatmalıyız!

Rahat kazanırsak çok iyi olur. Fener 120 dakikalık bir maç sonucunda elenmişken Alanyaspor'a rahat çakmak güzel olacak. Alanyaspor da sürekli bize sıkıntı çıkarıyor son yıllarda. O yüzden daha da hırslıyım bunlara.

Geri
Üst Alt