⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

gedson oynar umarım bir görelim performansını

FT organizasyon ne olursa olsun çeyrek final maçına yedek kaleci ile çıkmaz bence.

gedson oynar umarım bir görelim performansını
sarachi sakatlanmasa ben adım gibi eminim emre taşdemiri gene sol bekte oynatırdı rotasyon için ömer bayramıda orta saha sol içte oynatırdı ve gedsonu yedek bekletip ikinci yarı 30 dakika şans verirdi.şimdi sarachi olmadığı için emre taşdemirde heran patlayabileceğinden dolayı ,olası bu durumda ömeri yedekte bekletir sol bek iç.

bundan dolayı gedson için şans dahada arttı diye düşünüyorum renktaş.yinede etebo taylan belhanda veya emre taylan belhanda orta üçlüsü görebiliriz diye tahmin ediyorum.gerçeği ancak ALLAH bilir tabii ki bizimkisi tahmin.

Galatasaray yönetimi, Emre Akbaba ile sözleşme yenilenmemesine karar verdi. (A Spor)

bu çocuk nazara geldi bence.kaliteli ve sinsi bi golcüydü.keşke düzelse ve çok büyük katkılar sağlasa.iki defa sakatlık yaşamak kolay değil buyüzden keşke düzelse ve çok büyük katkılar yapsa diyorum.

Emre akbaba işi bitti bence kolay kolay oynayamaz. Hoca kötü oynamasına rağmen üst üste şans verdi değerlendiremedi

Kerem,Gedson ve Yedlin bu isimleri görmek için çok iyi bir maç bence, Muslera'da oynamalı zaten maç eksiği vardı bu sezon tüm maçlarda oynar. Luyindama-Etebo ve Babel'i bekliyorum bu maçta.

Galatasaray- Aytemiz Alanyaspor maçının VAR hakemi Halis Özkahya oldu.

Görmek isterim... De Andre dahilinde Screenshot_20210208_142154.jpg

Veya

_____Gedson__Taylan
Halil_________________Kerem
________Henry(SS)
,____________Mostafa

İki takımında karşılıklı gol atamayıp kısır bir maç olacağı tahminindeyim.
Skor: Galatasaray’ınız 4-2 kazanır.

Geri
Üst Alt