Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.846
- 745
- 1.873
Dünkü kupa maçında 15dk lık uzatmada 5,5dk uzattılar,, bu maçta 45dk ya okadar oyuncu değiştirmeye, zamana oynamaya, sakatlığa, gollere rağmen altı üstü 5dk uzattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getson Fernandes yeni talisca olur saf yetenek
Malatya maçı, Antep maçı aynı hatayı yaptı. Ama maçı kazanınca doğru yaptığını sanıyor. Böyle telafisi olmayan maçta bir çakarlar sonra bakar dururuz.Şu ilk yarıları daha ciddi oynamak lazım artık.
Boşa geçiyor 45 dakika.
Babel bir daha forma yüzü gormemeli.
Ömer de Emre’den çok daha iyiydi yetenek sorunu olsa da. Futbolcu dediğin önce mücadele edecek.mustafa gedson ve kerem fark yaratıyor geri kalanlar malesef pek sallamadı maçı
45’te girenleri saymiyorum 7 degisiklik olmus toplamda
5 dk nedir yaw
Kalkarsa indirecek adam kenarda, biz görüyoruz gevşekliği hoca da görüyordur umarım gereken dersi alırlar.suanda fener gibi olduk derbi yenip gotumuz kalkiyor
Ne baskisi yaw 3 0 dan sonra da ceza alanına kadar basiyodular. Ben 60 dan sonra patlarlar diyodum da son dk ya kadar önde oynadı Alanya.Yenilgiyi net hakettik. 3-0dan sonraki baskı yanıltmasın, Alanya zaten 3 tane attıktan sonra çekildi. 0-0 1-0 giderken top göstermediler nerdeyse boşluk bırakmadılar hiç güzellemeye gerek yok. Kötü futbol hak edilen bir mağlubiyet umarım ders olur.
Luyi bu iki stoperden on kat daha iyiydi , Marcao hızla yeni Dany olma yolundaBabel, belhanda, emre akbaba bi daha oynamamalı. Bu marcao da uyarılıp sene sonu dehlenmeli. Adam belhandanın farklı versiyonu, tam saatli bomba. Aklı başımda adam lazım bile.