⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Dünkü kupa maçında 15dk lık uzatmada 5,5dk uzattılar,, bu maçta 45dk ya okadar oyuncu değiştirmeye, zamana oynamaya, sakatlığa, gollere rağmen altı üstü 5dk uzattı.

..........MMM.........
Onye..............Kerem
.....Emre...Gedson.....
..........Taylan..............

Fegouli Belhanda Babel kesik yesin

Hayırlı bir mağlubiyettir umarım ders çıkarılacak çok şey vardı

paşa maçında ve diğer maçlarda babelin oynadığı takdirde forvet dışında bir yerde oynamaması kesinleşmiştir umarım

ilk yarıdaki gamsızlık yüzünden elendik

Feg gedson ile bambaşka olur bu takım moral bozmak yok alayının içinden geçeriz.

60. dakikaya nerdeydiniz abi şu futbolu maç başında oynasak dörtlemiştik adamları. 3-0'ın stresinden 4-5 tane gol kaçırdık tamamen yazık ettik şu maça. Alanya'ya çok fena bilendim ligde şunları sağlam sopalamalıyız adamlar bizi iki maçtır yendi hemde hak etmeyerek.

Yenilgiyi net hakettik. 3-0dan sonraki baskı yanıltmasın, Alanya zaten 3 tane attıktan sonra çekildi. 0-0 1-0 giderken top göstermediler nerdeyse boşluk bırakmadılar hiç güzellemeye gerek yok. Kötü futbol hak edilen bir mağlubiyet umarım ders olur.
Ne baskisi yaw 3 0 dan sonra da ceza alanına kadar basiyodular. Ben 60 dan sonra patlarlar diyodum da son dk ya kadar önde oynadı Alanya.

Bizim gevseklerin rahat rahat oynamasından kaynaklı kaybettik.

GSC Mobile App

marcao ve donka acayip ayar oldum ortasahada ki sığırlara ve babel'e de aynı şekilde. onyekuru 0

Bu maçın içine eden adamlar Marcao ve Donk.

Donk’un faul almak için gerzekçe kendini bırakması, 1. Golü yedirdi.

2. Golde Muslera topa elini uzatmadı, nazarlik olsun.

Penaltı tamamen Marcao’nun şımarıklığı. Ondan sonra iyice sapıttı zaten. Terim’in onu degistirmemesi inanılmaz. İyice kıçı kalkmış, saglam iki tokatla kendine getirmek lazım. Kırmızı gormemesi bile buyuk sans.

Arda ve Feghouli olmayınca oyun da kuramadık son bölüme kadar. Yazık oldu, hayırlısı olsun.

1) hoca sinirden takimi hazirliyamamis bes belli
2) Alanya o kadar guzel press nasil yapilir gosterdii belki birgun vakit bulunca hocamiz calistirir
3) Babel & Belhande tribune
4) Omer bayram askere
5) Kornerler pas olarak kullanani sadfjklajkldsf
6) Geri pas fetishe son verilmeli

Geri
Üst Alt