Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.783
- 1.747
- 1.748
Bu akşam çok dikkat çekmişsinben lig felan odaklanmak istemiyorum arkadas !!!!!
bu kupa muzeye girecekti !!! bu yenilgi Terim'e yazilir ve geri pas yapan andaval defansa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşam çok dikkat çekmişsinben lig felan odaklanmak istemiyorum arkadas !!!!!
bu kupa muzeye girecekti !!! bu yenilgi Terim'e yazilir ve geri pas yapan andaval defansa
İşte futbolu bilen adam.Sonraki hafta alanya deplasmanı var. Babacar la sadece luyindama baş edebilir. Hatta 3 lü çıkıp luyi yi ona verip diğer stoperlerle kademe ve oyun kurma görevi yapsın sadece
Peki,bu çoçuğun oyuna girmesinden 5 dakika sonra çöp ilan eden forumdaki Fener’liler için ne diyorsun?Gedsonu hayatımda ilk defa seyrettim puan vermem gerekirse 79 82 arası
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok bende oynamaması hatta s olup gitmesi kanaatindeyimde hocayı bildiğimden hani oynatacaksanda fw dışında oynamasın diye şeyettimYok hani oynaması demişsin ya ben onu ilk 11 gibş algıladım özür.
evet alanya bize karşı bayağı bir üstünlük kurmuşSon 5 maçta 4 mağlubiyet almışız diyorum bana çıkıp 2019'dan örnek maç yazıyorsun.
05.02.2020 Alanyaspor 2-0 Galatasaray
12.02.2020 Galatasaray 3-1Alanyaspor
08.07.2020 Alanyaspor 4-1 Galatasaray
19.10.2020 Galatasaray 1-2 Alanyaspor
10.02.2021 Galatasaray 2-3 Alanyaspor
Yani şu son 5 maçtaki 4 Alanya galibiyetine bakıp eşitlik görüyorsan zaten bir şey diyemem.
Fenerlide çok tenekede çok ikisi karışıyorPeki,bu çoçuğun oyuna girmesinden 5 dakika sonra çöp ilan eden forumdaki Fener’liler için ne diyorsun?
Üstelik ilk maçı oyuncunun.
Fizik olarak hazır değil,3 günde bir maçı kaldirmadiği çok belli, sonuçta 5 aydir maç yapmamış.Onyekuru son 2 mactir neden bu kadar kotu
Onlara puanım 5Peki,bu çoçuğun oyuna girmesinden 5 dakika sonra çöp ilan eden forumdaki Fener’liler için ne diyorsun?
İlk ayağından kaçırdıktan sonra çöp bu bundan bir şey olmaz diyen binlerce taraftarımız olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Peki,bu çoçuğun oyuna girmesinden 5 dakika sonra çöp ilan eden forumdaki Fener’liler için ne diyorsun?
Ilk yarida kanserler vardi cunku Babel Belhanda nedir ya Biz bu Babel geldi geleli top oynamiyoruz onlar cikinca alanya nefes alamadi .İkinci yarıdaki istek, ilk yarı başından itibaren olsa şu an maç en kötü berabere idi.
Sağlık olsun.
Lige odaklanacağız, bu takım ve Terim şampiyon olacak kalibrededir.