⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Ya Emre'ye kırmızı veren aynı pozisyonda Serdar a sarı veren bu degilmiydi. Bu şeref yoksunu tiksinc heriften nefret ediyorum. Bu takımda neden kimse hakemin tepesine binmez onuda anlamadım

fatih hoca hala babelden kanat olmayacagını bilmiyorsa özetle oyuncularını tanımıyorsa aynı alanya diger macta da bizi yener

umarım ben yanılırım.

Neyse beyler nazar boncuğumuz olsun takmayın kafanıza. İnşallah bu işin şakasının olmadığını anlamıştır takım. Çünkü lig yeni başlıyor daha. Herkes aynı puanda

Son 5 maçta 4 mağlubiyet almışız diyorum bana çıkıp 2019'dan örnek maç yazıyorsun.

05.02.2020 Alanyaspor 2-0 Galatasaray
12.02.2020 Galatasaray 3-1Alanyaspor
08.07.2020 Alanyaspor 4-1 Galatasaray
19.10.2020 Galatasaray 1-2 Alanyaspor
10.02.2021 Galatasaray 2-3 Alanyaspor

Yani şu son 5 maçtaki 4 Alanya galibiyetine bakıp eşitlik görüyorsan zaten bir şey diyemem.
evet alanya bize karşı bayağı bir üstünlük kurmuş
hemen düzeltmemiz gerekir önümüzdeki deplasmanda

İkinci yarıdaki istek, ilk yarı başından itibaren olsa şu an maç en kötü berabere idi.

Sağlık olsun.

Lige odaklanacağız, bu takım ve Terim şampiyon olacak kalibrededir.
Ilk yarida kanserler vardi cunku Babel Belhanda nedir ya Biz bu Babel geldi geleli top oynamiyoruz onlar cikinca alanya nefes alamadi .

Dmc alsaydik bu maci da rahat kazanir sampiyon da rahat olur. Rahatlık batiyor tabi bize

Bazı gereksizler tünemiş yine
gidin de leş oyununuzun hesabını yapın siz
30 transferin üstüne ne haldesiniz ona bakın

2 maç ile kupa alabileceğimiz bir yerde gittik elendik bari Malatya'ya elenseydik.

Geri
Üst Alt