- 18 Mayıs 2011
- 50.019
- 53.020
- 4.463
Hahahahhahahahahhaha"Hiç gereksiz"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahahhahahahahhaha"Hiç gereksiz"
kazandığı savaş yok kralın
Bazen senin bir kartalice oldugu düşünmüyor değilim Siddik bey. Inşallah yaniliyorumdurPenaltılara gitmez.
Alakası yok her siyahiyi iyi topçu yapma sevdası bu. Adam çok sakar ve dengesiz.nsakalanın bizim sol beklerden iyi olması beni üzüyor sarrachiyi fazla mı gömdüm bilmiyorum ama emre taşdemirin 2 gömlek üstü
yedlini temposu iyi diye aldıysak nsakalanın da temposu iyi koşuyor sabahtan beriAlakası yok her siyahiyi iyi topçu yapma sevdası bu. Adam çok sakar ve dengesiz.
fight club feyyazsokak kavgası mı
Değilim özbeöz Galatasaraylıyım kardeşim Keramettin admirim beni bilir.Bazen senin bir kartalice oldugu düşünmüyor değilim Siddik bey. Inşallah yaniliyorumdur
Adamı bjkliler bile beğenmiyor yaw. Sergenin inadı o adam.yedlini temposu iyi diye aldıysak nsakalanın da temposu iyi koşuyor sabahtan beri
Ne kadar iki kelimeyi yanyana getiremeyen futbolcu eskisi varsa televizyonlarda.Her
emekli futbolcu = yorumcu
olmayacağını ne zaman görecekler?
mis gibi orta açtı şu an kralAdamı bjkliler bile beğenmiyor yaw. Sergenin inadı o adam.