Eski takiminda Penalticiydi oyle kullaniyordu zaten topun basindaylen bekledim o hareketi yapmasini
Bize transferi kesinleştikten sonra eski takımıyla son maçına çıkmıştı o maçı canlı izlemiştim o maçta penaltı kaçırmıştı Marcao maç 1-1 bitmişti o maçta da aynı bu şekilde penaltı atmıştı kaleci kurtarmıştı

Şu takımda Belhanda Babel Akbaba yerine 2 tık alt kalibrede 3 farklı adam oynasa takım level atayacak valla

bir dünya para verip performans bekledigimiz adamlarin hepsi arazi. gecen sezon bittiginde yeni sezonda son 16 turunda kupada penaltilara kaliyoruz, atanlari tahmin et deseler kimse böyle bir liste yapmazdi:

1 taylan
2 ömer
3 ogulcan
4 diagne
5 kerem

İlk yarıda uyumuştum. Terim hocam kariyerine bir başarı daha ekledi çok şükür.

Şu takımda Belhanda Babel Akbaba yerine 2 tık alt kalibrede 3 farklı adam oynasa takım level atayacak valla
bu oynamayan ve mücadele etmeyen sahislarin yerine genel olarak yetenekleri kisitli ama mücadele eden adamlar koydugumuzda en azindan rakip yari sahayi görebiliyoruz...

marcao bize gelmeden önce son oynadığı maçında aynı şekilde vurup kaçırmıştı. emre kılınc bile baygınlık geçiriyordu geride izlerken.
bi etobo bide buna kaçırcak dedim

Geçen sezonun ilk yarısının tamamı
Bu sezonda da sonradan girip gol aradıkları hariç solda oynadığı maçlar

Babel ne zaman sol kanatta oynasa hep bu uyuz futbol çıkıyor karşımıza

Ft'ye bak yanlizmiş.

20 milyon lira sana çok güzel arkadaşlık ediyor daha ne olsun

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Geri
Üst Alt