Su fizik bende olsa semihi yerden kaldirmam yav. Sinir ediyor beni. Iste adam okadar kotu ki biraz mucadele edince iyi geliyor.

Ben olsam Babel'i 1. santrafor yaparım ama bu herif sıkıntılı olduğu için hoca suyunu çıkarana kadar kullanmaya özen gösterecektir. Yapacak bir şey yok, eldeki malzeme bu. Ya Babel, ya Diagne.

Bu Maçtan anladığım yetenekli oyuncular mücadele etmiyor,mücadele edenlerinde yeteneği yok..

Çok kötüydük felaket bir maçtı ama anlamsız bir kazanma hissi vardı gerçekleşti. En az 4 transfer lazım yoksa şampiyonluk nanay.

Harbiden Şener neyse de Luyindama'ya penaltı sırası gelmeden bitti Allah'tan Luyindama'nın penaltı atmasını hayal bile edemiyorum

Ben olsam Babel'i 1. santrafor yaparım ama bu herif sıkıntılı olduğu için hoca suyunu çıkarana kadar kullanmaya özen gösterecektir. Yapacak bir şey yok, eldeki malzeme bu. Ya Babel, ya Diagne.
2 sinden biriyse forvette babel oynasin ama forvet lazim. Kanat lazim. Hareketli adamlar lazim topu 2 metre suren oyuncu yok

Marcao'nun usta işi penaltısında kaleci neden ağladı neyi şikayet ediyodu acaba ? Yoksa kırılan gururu mu anlatmaya calısıyordu acaba

Başta Linnes
Kılınç
Taylan
Marcao
Luyindama
Diagne

Sonra
Kerem
Oğulcan
Taşdemir
Ömer
Biraz Sarachi