Abdullah Çimen
Parçalı Üye
- 5 Nisan 2010
- 2.615
- 1.680
- 403
Anladıkta hacı Luyindama'nınson dakika gol atacağını nereden anladı.Fatih o golu bu penaltilari tutacagini bildigi icin yedi anlanmyorsunuz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladıkta hacı Luyindama'nınson dakika gol atacağını nereden anladı.Fatih o golu bu penaltilari tutacagini bildigi icin yedi anlanmyorsunuz
Emre Taşdemir sakatlandı malesefTur çok umrumda değil de 120 dakika uğraşıp turu geçememek çok koyardı. Bir de Marcao, Luyi, Linnes, Diagne, Kerem filan çok uğraştı hakikaten, onların emeğine yazık olmamasına sevindim. Bu zemin hep böyleyse Malatya'da kolay kolay 90'da maç kaybetmez burda. Kimsenin sakatlanmaması da ayrı bir güzelliği oldu gecenin.
Teletabi gucunu kullandiAnladıkta hacı Luyindama'nınson dakika gol atacağını nereden anladı.![]()
Bunlar nasil topcu yav. Camdan adamlara para sayiyoruzEmre Taşdemir sakatlandı malesef
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kronik sakat adamBunlar nasil topcu yav. Camdan adamlara para sayiyoruz
Benimde bi tanıdık geçirdi,düzelince maçı sordu şakasına yenildik dedim dahada dönemediYakından tanıdığım 2 kişi kalp krizi geçirdi birinin maçla topla gram alakası olmayan bi dayıydı![]()
Ben dortmund u yendiğimiz maçta hagi nin golünde golll diye havaya bi zıpladım kahvede gözüm bian karardı...Valla ben de giderdim bu yaşlarda olsaydım. Çok büyük stres.