Tur çok umrumda değil de 120 dakika uğraşıp turu geçememek çok koyardı. Bir de Marcao, Luyi, Linnes, Diagne, Kerem filan çok uğraştı hakikaten, onların emeğine yazık olmamasına sevindim. Bu zemin hep böyleyse Malatya'da kolay kolay 90'da maç kaybetmez burda. Kimsenin sakatlanmaması da ayrı bir güzelliği oldu gecenin.
Emre Taşdemir sakatlandı malesef

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır malatyadayken 1kilo kayisiyla takas edip bırakın fatihi gelin.
Hatta yarın adem +umut paketi için
Ömer+emre akbaba+sekidika verin gitsin.
Bu adamlardaki bu hırsla 5 ay muhteşem verim alırız yazın şampiyonluk maçında jübile yapariz ikisinede

Bizim topçular bütün yetenek puanlarını penaltı skill’ine harcamışlar sanırım. :asd:

Tur h.o
Foruma tüneyen kuşları da antuya geri alalım

Demispor maçını izledim Yunus bu Keremden çok daha iyi oynuyor, ne anlamı var böyle transferin anlamış değilim.

Sevince hasret kalmışız be. (!) Turu da geçtiğimize göre transfere ihtiyaç olmadığı yönetim içinde dillendirilmeye başlanır artık.

Uzatma oynamadan elenseydik üzülmezdim ama deplasmana gidip 3 saat maç oynayıp elenseydik üzülürdüm iyi oldu

durum öyle ilginc bir hal aldi ki artik sezona ilk 11 sag beki olarak planlanan omar futbol oynamaz duruma geldi. yerine oynayan linnesi begenmeyip yerine seneri koyuyoruz kurtarici olarak. sol bekte banko dedigimiz saracchi öyle kötü oynuyor ki tasdemirin gerisine düstü ve oyuna hareket getirsin diye tasdemir girdi. akabinde tasdemir sakatlanip cikti ve ömer bayram sola gecti. ömer bayramin ortasiyla maci uzattik ve penaltisini da gole cevirdi. 3.sag ve 3. sol bek alternatifleri birinci ve ikinciden nasil daha etkili olur?

Fatih öztürk şerefine maraşlıyı izleyecek kaç kişiyiz

Geri
Üst Alt