-------------okan----------
Linnes--ozorn--luyindama--saraçi
---bartuğ---
------ömer----kılınç-----
Sekidika------babel-----kerem

Şöyle çıksak iyi olur bence

Malatya'da Acquah ile Tetteh sakat Hafez cezalı imiş. Bunun yanında ister istemez rotasyon yapacaklardır. 3 günde 1 maç anadolu takımlarını yedi bitirdi. Bundan dolayı biz de sert rotasyon yapmalıyız BJK maçı tam 5 gün sonra olacak çünkü.

Fatih

Linnes
Luyindama
Ozornwafor ( sol stoperde görmek lazım hem ilerisi için hem de belki iyi oynarsa anadolu takımlarına kolayca verebilmek için GBirliği maçında diri gözüktü.)
Saraçi

Bartuğ/Etebo
Emre Kılınç
Ömer

Oğulcan
Ali Yavuz
Babel

en dengeli (teknik-fizik) rotasyonlu kadromuz olur gibi. Bartuğ ile Ali Yavuz'u oynatmaktan korkmamalıyız. Sekidika iyi gözükse Oğulcan da bekleyebilirdi ama Sekidika ben buranın adamı değilim diye bağırıyor.

................................ Fatih
.......... Emin...... Luyindama... Ozornwafor...
Linnes..........Etebo..........Ömer ........ Saracchi
.......... Sekidika.......Babel......... Kılınç............

Okan
Linnes Luyindama Emin Saracchi
Emre Ozornwafor Belhanda Kerem
Oğulcan Babel
Bir de böyle kadro yaptim. Taşdemir ve Diagne'yi sonradan oyuna alabiliriz. Hoca Arda ve Donk'u götürmedigine göre bunlari eksin olarak oynatacak. Taylan & Marcao sezon boyunca durmadan oynadilar, su macta onlari oynatmazdim. Yine de kaliteyi cok düsürmeden diri oyuncular kullanmak lazim. Belhanda ve Ogulcan 45 dakika oynayip cikabilir.

Okan
Linnes Luyindama Emin Saracchi
Emre Ozornwafor Belhanda Kerem
Oğulcan Babel
Bir de böyle kadro yaptim. Taşdemir ve Diagne'yi sonradan oyuna alabiliriz. Hoca Arda ve Donk'u götürmedigine göre bunlari eksin olarak oynatacak. Taylan & Marcao sezon boyunca durmadan oynadilar, su macta onlari oynatmazdim. Yine de kaliteyi cok düsürmeden diri oyuncular kullanmak lazim. Belhanda ve Ogulcan 45 dakika oynayip cikabilir.

Şu Babel'i kadroya yazıyorsun etimden et kopuyor, canım sıkılıyor hayat enerjim bitiyor yaşama sevincim kalmıyor karabasanlar çöküyor

elenmek en hayirli sonuc olacaktir

malatya baya kötü durumda kolay bir galibiyet aliriz

Akbaba şener etebo gibi vasifsizlari sahaya sürmesi lazım hocanın riske gerek yok

rahat geçeriz esas önemli olan hafta sonundaki maç

Geri
Üst Alt