20 gun önce 11lere yaziyordun ama

Fatih Terim teknik direktörlük yapsa bu Ogulcan, Akbaba ve Arda'yi oynatmaz. Linnes ve Ali Yavuz sonradan oyuna girmeli. Fazla hamle sansimiz yok ama hoca yanlis kadro cikarip takimi baltaliyor. Babel ve Falcao'nun mac kadrosunda olmayacaklari kesin gibi.

Okan
Omar Luyindama Donk Saracchi
Feghouli Taylan Emre
Sekidika Diagne Belhanda

Yedekler: Kerem Yusuf, Sener, Linnes, Emin, Ömer, Etebo, Akbaba, Arda, Ogulcan, Ali.

Okan
Linnes Luyindama Ozornwafor Saracchi
Etebo
Kılınç Akbaba Ömer Kerem
Babel

Ölçtüm biçtim en uygun kadro bu. Taylan,Belhanda,Arda,Cagne,Marcao ve Donk kesin dinlendirmemiz icap eden isimler.

20 gun önce 11lere yaziyordun ama
O günden sonra aldigi sürelerde hic begenmedim. Artik kredisi kalmadi. Arda virüsten sonra toparladi. Ogulcan mücadele gücü ile beni yaniltti. Bu sene Arda& Ogulcan'dan kapak yedim. Saracchi haric diger oyuncular normal performans gösteriyor suan beklentilerime göre.

Eleneceğimizi düşünüyorum. Marcao, Belhanda, Taylan gibi isimler derbi öncesi riske edilmemeli.

Bakıyorum herkes yedekleri sürmüş sahaya. Fatih hoca 11'i bozmaz. Beşiktaş maçının telafisi var ama bu maçın yok.

Fatih
Linnes - Ozornwafor - Donk - Sarrachi
Etobo - Belhanda
Kerem - Arda - Babel
Diagne​

Fatih
Linnes - Ozornwafor - Donk - Sarrachi
Etobo - Belhanda
Kerem - Arda - Babel
Diagne​

Abi hem kupadan eleniriz hem de Beşiktaş maçına lazım adamları soğukta hiç ederiz. Salalım gençleri işte piyasa yapsınlar biraz nedir sanki çok mu lazım Türkiye Kupası yeterince var içerde koyacak yer yok. Lige asılmamız lazım asıl.

Murhana bak bjknin hakem sayesinde berabere kaldigi hafta kulubumuz futbol shov yapinca yine cimboma yanlamaya baslamis.
Onumuzdeki hafta sonu normale doner herslde yine

Fatih
Linnes Luyindama Ozornwafor Saracchi
Taylan
Sekidika Etebo Arda Kerem
Babel

Herkes içerde biz niye deplasmandayız te allam

Arda ve Donk Malatyaya götürülmemiş kamp kadrosunda yoklar

Etebo kadroda

ErctRQvXMAAcdm4

Mümkünse elenelim , gerek yok bu gereksiz turnuvada ilerlemeye.
Yine başladınız. Sonra ligde 5. 6. ol dua et üstteki ceza alsın da avrupaya gidelim. Elemelerde sürün 2 ay öncesinden sezona başla falan.

Sen maç yapıyosan rakiplerinde maç yapıyor dinlenmek falan bahane, adam gibi çıkıp vurup geçiçen alıcan kupayı. Tarihimiz boyunca kupanın favorisi her zaman biz olmuşuzdur son senelerde başladı bu elenelim furyası.

Geri
Üst Alt