- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
athirsizisporolalım nolcak blowtaş maçı daha mühim.....!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
athirsizisporolalım nolcak blowtaş maçı daha mühim.....!
Fatih Terim teknik direktörlük yapsa bu Ogulcan, Akbaba ve Arda'yi oynatmaz. Linnes ve Ali Yavuz sonradan oyuna girmeli. Fazla hamle sansimiz yok ama hoca yanlis kadro cikarip takimi baltaliyor. Babel ve Falcao'nun mac kadrosunda olmayacaklari kesin gibi.
Okan
Omar Luyindama Donk Saracchi
Feghouli Taylan Emre
Sekidika Diagne Belhanda
Yedekler: Kerem Yusuf, Sener, Linnes, Emin, Ömer, Etebo, Akbaba, Arda, Ogulcan, Ali.
O günden sonra aldigi sürelerde hic begenmedim. Artik kredisi kalmadi. Arda virüsten sonra toparladi. Ogulcan mücadele gücü ile beni yaniltti. Bu sene Arda& Ogulcan'dan kapak yedim. Saracchi haric diger oyuncular normal performans gösteriyor suan beklentilerime göre.20 gun önce 11lere yaziyordun ama
kurada öyle çıktı.herkes içerde oynuyor biz neden deplasman ? mantıklı izahı varmı
Fatih
Linnes - Ozornwafor - Donk - Sarrachi
Etobo - Belhanda
Kerem - Arda - Babel
Diagne
Yine başladınız. Sonra ligde 5. 6. ol dua et üstteki ceza alsın da avrupaya gidelim. Elemelerde sürün 2 ay öncesinden sezona başla falan.Mümkünse elenelim , gerek yok bu gereksiz turnuvada ilerlemeye.
Hazır Malatya'ya gitmişken şu Yusuf Ndayishimiyeyi de bağlayalım bari