Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.260
- 445
- 388
Para kazandik mi bu turdan?
Borclandik .. futbolcu maaslariyla brlikte -150.000 euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih o golu bu penaltilari tutacagini bildigi icin yedi anlanmyorsunuzFatih kendini affetirdi ama bu takimda yeri yok![]()
ben maci izleyemedim kerem kacinci dk da girdi
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi ki 2000'deki finalde 8 yaşımdaymışım. Seri penaltıları izlemek bana göre değil...
Aksine 11 oynamali. Adam gecen hareketli adam uok bizdeKerem artik forma yuzu göremez![]()
Muhteşem sol ayaklı sakatlandıTur çok umrumda değil de 120 dakika uğraşıp turu geçememek çok koyardı. Bir de Marcao, Luyi, Linnes, Diagne, Kerem filan çok uğraştı hakikaten, onların emeğine yazık olmamasına sevindim. Bu zemin hep böyleyse Malatya'da kolay kolay 90'da maç kaybetmez burda. Kimsenin sakatlanmaması da ayrı bir güzelliği oldu gecenin.
Tur çok umrumda değil de 120 dakika uğraşıp turu geçememek çok koyardı. Bir de Marcao, Luyi, Linnes, Diagne, Kerem filan çok uğraştı hakikaten, onların emeğine yazık olmamasına sevindim. Bu zemin hep böyleyse Malatya'da kolay kolay 90'da maç kaybetmez burda. Kimsenin sakatlanmaması da ayrı bir güzelliği oldu gecenin.
Yakından tanıdığım 2 kişi kalp krizi geçirdi birinin maçla topla gram alakası olmayan bi dayıydıİyi ki 2000'deki finalde 8 yaşımdaymışım. Seri penaltıları izlemek bana göre değil...
Sadece cagne atarken gözümü kapadımHeyecandan izleyemedim![]()
Valla ben de giderdim bu yaşlarda olsaydım. Çok büyük stres.Yakından tanıdığım 2 kişi kalp krizi geçirdi birinin maçla topla gram alakası olmayan bi dayıydı![]()
Diagne gol atmayalim diye ugrasti oburlerine katiliyorum. Semihten 4 kere hava topuna cikip 4 unude semih vurur mu yavTur çok umrumda değil de 120 dakika uğraşıp turu geçememek çok koyardı. Bir de Marcao, Luyi, Linnes, Diagne, Kerem filan çok uğraştı hakikaten, onların emeğine yazık olmamasına sevindim. Bu zemin hep böyleyse Malatya'da kolay kolay 90'da maç kaybetmez burda. Kimsenin sakatlanmaması da ayrı bir güzelliği oldu gecenin.
Galibiyet yada tur primi vardırDogru durust maç dakikasi almadan sapına kadar Galatasarayli olmanin adidir Ozornwafor reis