⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

önce kupadan sonra avrupadan elenince elde bişey kalmaz gönül rahatlığıyla istifa edersin hoca..

Zavallım Kerem yine oynamak zorunda kalacak.

gecen dedim kaleci yerine +1 forvetle cikalim zaten bos biraktigimiz surede yiyebilecegimiz kadar gol yeriz

Kenardaki şahısın acilen kovulması lazım bu takımdan.. Bakın çok ciddi söylüyorum! Galatasaray'ın imajı ve karizması ciddi derecede zarar gördü son 4 senede..

Golü yemeden önce yaptığımız prese bakın! Yav futbolda böyle bir pres yapma şekli yok arkadaş yok! Günümüz futbolu 20 sene önceki futbol değil! 1 adama 5 kişi basılmaz lan basılmaz! Adam adama toplu bir şekilde tam saha pres yaparsın rakibi çıkartmazsın!

Senin oynattığın futbolun!

Barışdan bişi olmaz 🙅‍♂️

Bu rumenleri satmazlars agir patliyacak ellerinde . Heriflerde bi numara yok

Emre Kılınç’ın bu takımda saha çok şans bulması gerekiyor

Adamlar zaten 11 kisi defans yapiyor. Bi tane atsan gerisi gelecek. Iyice zorlastiriyoruz kolay maclarimizi. Sinirbozucu.

kalecilere futbolcuya yumruk atma serbest mi ya

Ulan bu kadar sakar bu kadar beceriksiz bir takım daha görmedim topu bir türlü iki direğin arasına atmayı beceremiyorlar gol atmamız için ya penaltı olacak ya da kendi kalelerine gol atacaklar yoksa bizim takımin gol atacağı yok şansa bala ancak

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt