⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Ömer her atakta poisyon hatası yapıyor külliyen zarar adam. Acilen pva girmeli.

3 pasla gol nasıl atılır dersi alıyoruz her seferinde.Biz daha 50 pas yapalım.

Fatih Terim hocayı çok seviyorum ama olmuyor artık, bitince de bitiyor.

Hayatı boyunca güçlü figür olmaya alışmış adamın yanında güçsüz bir durumda Galatasaray ve güçsüz yönetimler verince olmuyor işte.

Biraz yönetim güçlü olunca da hoca diş biliyor genelde. Bu şekilde gidemiyoruz artık çok net.

Galatasaray'ın Terim döngüsü 2018-2019 şampiyonluğu ile bitti bana göre. Ondan sonrası artık ben başardım yeni şeyler deneyeyim, sistem oturtayım vs egosu oldu. Hocanın sistemi başarı odaklı olmadığında patlıyor, bunu ona birilerinin anlatması lazım ama o çapta biri de yok.

İyi ve tecrübeli kadro ile iyi kimya kuruyor hoca. Ama kadro genç olsun yok geleceğe yatırım vs bu işleri yapacak ondan 30-40 tane daha iyi hoca var dünyada. Çoğu da yarışmacı değiller zaten. Ferguson'dan Wenger olmaz.

Oğulcan'ın yediğimiz gölde koşusu epey dikkat çekici. İnsan ayak uzatır bir şey yapar. Yok abi ya. Yok yani. O kötü bu kötü. E ben mi transfer ettim ya! Yine suçlu belli!

Denizli farka gider...

Aramızda en az iki gömlek klas/kalite farkı var.

Anca Terim 11 banko transferi yaparsa belki birşey olur o meşhur "Ocak ayında".
Yetmezse yazın yine 11 Transfer yaparız.

herkes bölgesinde duruyor arkadaş , top getirenin nereye pas atacağı o kadar belli ki bizde...

oyuncular arası kimya yok gibi - zannedersin ilk defa sahaya çıkmışlar beraber.

Topla bir pas yaptımı pası veren duruyor , koşuya devam eden vs gibi ufak detaylar hiç yok

yine herkes yuruyor cunku pas futbolu boyle oynanir saniyorlar heralde

Takımda kalite beceri akıl taktik eksik başka da Bişey kalmadı zaten

Barış Alper 1.5 milyon Euro ise Yunus 21.5 milyon

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuh be arkadaş

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt