⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Ulan maçı unutup izlemediğim için Allahım sana şükürler olsun. Bu ızdırabı yaşamadım hamd olsun. İçim de saçma bir mutluluk var hahaha kafayı kırdırdınız lan hepimize !!!!

Son 2.5 yıl sakin olalım

Gülmekten gözüme kramp girdi Allah senin gibi kalecinin 2.40 boyu var bir boka yaramıyor panenka yedi rakip kaleciden yedi bir bizim evden yemedi ne salak adamsın ya

Alpay Y. Alar

Bize bu sene kamera şakası mı yapıyorlar ?

Kamera nerede, el sallayalım da bitsin artık, bu ne ya ?

Bir alt ligin 18.si as kadrosundan 10 eksikle sahamızda kutlama yapıyor bu rezilliği de yaşadık.

Ula üniversiteden arkadaşım Karagümrük de Çipenin takım arkadaşıydı, hayatımda gördüğüm en kötü kaleci diyordu kendi de kaleci adam harbiden az bile söylemiş bu arada fjgfd. Oğulcan kaçırmasa da sonsuza kadar penaltı kurtaramazdı bu herif.

Ne kadar rezil kadro kurulmus denizliden en az 3 topcuyu bize transfer ederim Ft cilere gelsin bu zafer

Bomboş bir takım.
Bekleri ile orta sahası ile forvet hattı ile kalecisi ile teknik direktörü ile bomboş bir takım.

Gscimbom mobil

kaleci bizim taraftar olabilir yalniz cok sevinmedi.
bu cocugu alin gelin sicsa batirsa da kalsin kalede

Çipem benim hepsini yedi. Çok istikrarlı bir kaleci. Hiç teklemiyor. Geleni yiyor gideni yiyor. Denizli ye de helal olsun. Adamlar yedekleriyle elediler.

E tabi selcuk HOCA demisti geliserek olmuyorsa degiserek olacak. Denizliyi elemek icim super starlar lazim kolay degil 1ligin en kötu takimini bu kadroyla elemek

Ayakta alkışlıyorum bizim takımı! Afferin size!! Bravo!!!

Geri
Üst Alt