⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Bu ogulcanin 90 dk sahada kalmasi rezaletti zaten birde penalti kullandiriyor

kodugumun yerinde takimda kalacak kaleciyi bile dogru secemiyor herifler.
oyuncu degistiriyor sarisi olan herif duruyor press yapan herif cikiyor.

siz rezilsiniz rezil.

Yav boyle rezillik mi olur? Adamlar zaten 15 kisi geldi PTT liginde kume dusme adayi, adamlari yok ona ragmen 3 atiyorlar bir de penaltilara kalip kazaniyorlar. Bu hocanin sozlesmesini bu saatten sonra yirtmayacaksan neyime orada durursun Elmas?

20 tane oyuncu mu alacaksiniz yine?

Kötü günleri geride bıraktık sayende hocam. Çok çok kötü günler bizi bekler.

-Bu İsmail in torpili nerden geliyor?
- Yıllardır aldığı Milyon Tl lerden birileri komisyon alıyormu?

Bu konuların araştırılması lazım
İsmailin futboldan para kazanmaması lazım. Amatör takımda bile kalecilik yapamaz.

Evet beyler ft ile masal saatine hazır mısınız

Gidin bari 1 milyon euro falan verinde adamların yedek kalecisini alın. Bizim ismail gibi adamlar kulüpten boş yere para yiyeceğine bu garibanlar yesin.

tamam cok gol kacirdik ama denizliden 3 gol yemek nedir?

kolay kolay demem bunu ama bu takımdan bir cacık olmaz. takımda iyi olan hiç bir şey yok. bu şartlar altında fb nin kümeye oynadığı sezonu yaşarız. inanılmaz gerçekten.

Son vuruslardaki beceriksizliğin,lakayitligin ve sezona kalecisiz girmenin bedelini ödedik

Ogulcan'a falan sakin kizmayin. Kapasitesi geregi mevkisi bile olmayan bolgede elinden geleni yapti. Capi bu. Ayrica penalti risklidir kimler neler kacirdi bugune kadar.

Olaya gelelim; kalitesiz takimiz. Forvetlerimiz rezalet derecede. MO bu takimin forveti olamaz. Almis olmamiz bu gercegi degistirmiyor. Buna Diagne'de dahil. Halil hem kiralik hemde on forvet olmadigi icin es geciyorum orasi ayri konu.

Atani ve tutani iyi olmayan takimin hazin durumu bu. Dunya kadar kacirirsan sonuclarina katlanirsin. Ayrica belirteyim, sadece MO degil evet, genel kalite sorunumuz diger bolgelerde de var. Bos kaleye bile nasil vurulacagini bilmiyorlar, ortasahalar kara delik misali gelen top yok oluyor.

Cok sey degismeli. Buna teknik heyetde dahil bu saatten sonra. Hocam, uzgunum, transferler les gibi. Burada ovenlere de cok lafim var ama simdilik olgunlukla karsiliyorum.

Ha bir de lutfen Rumen oyuncu onermeyin, ben net kotuleyecegim.

çayımı koydum , ellerimi birleştirdim ...basın toplantısı bekliyorum.

Utanç verici sonuç

90 dkda onca gol şansı bitirseydik buna hiç gerek kalmayacakti

keremle mohamed

allahim ne olur avrupadan elenelim allahim ne olur, bu rezilligi daha fazla idare edemicem!!!

Hiçbirşey yapmasan şu maça fatihle çıksan gecerdik... Boş kale oynadık tek kurtarış var o da kafasına carptı... bu arada rakip maçı zerre umursamadı

Utanıyorum kelime bulamıyorum yazacak rezil herifler hepiniz defolun gidin tarihin en kötü kadrosu !!!!!!!!!

Ulan her topu ya kaleci üzerine vuruyorlar ya direğe. Başlarım sizin laubaliliğinize. Takım gerzek dolu. Karşı karşıya kalan rakip aşırtma atar çalım atar bizimkiler kaleci üstüne vurur mal gibi. İstifa mı ediyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar. Bu nedir arkadaş her maçı ölüm kalım maçı stresiyle oynayıp o stresi bize de yaşatıyorlar.

Ha geleyim attıkları ilk gol ofsayt falan olayına girmiyorum. Yeneceksin arkadaş yeneceksin ilk yarı 2 yiyorsan 2. Yarı 5 atacaksın yeneceksin.

Geri
Üst Alt