⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Beyler biz Fenerbahçe falan değiliz, susup önümüze bakamayız bu rezilliktir kepazeliktir. Bunu ilk turda Denizliye elendik diye kesinlikle söylemiyorum. Oynanan oyundan tutun, yaptırılan transferlere kadar FİYASKO. Galatasaray tarihinin en iyi kadrosunu verdik pandeminin ilk yılı onda da bir oyun göremedik. Bakıyorum da tribünlerden bir tane bile TEPKİ YOK.
Avrupa aldatmasın Marsilya dışında iyi oyun YOK.
İş çok ciddi bir boyuta geldi. Bu teknik ekibe 50 tane oyuncu alındı, daha da fazla transfer yapmak Galatasaray ekonomisine İHANETTİR.

Daha dün yazdım, ilk dişli deplasmanda eleniriz diye.
Bizimkiler hiç deplasman felan beklemedi, kötü durumda olan Denizli'ye ev sahibi olarak elendi.

Gscimbom mobil

"...çalışarak olmuyorsa yeni transferlerle başaracağız"

tapatalk_1640725374874.webp

Denizli bulup koyuyor bu kaleciyi ama biz çipe odununu koyuyoruz. Egolu bir megaloman ve evlatçılığı mahvetti bizi.

Bravo Denizli
Bravo Abdülkadir

Bu Denizli küme düşmemeye oynuyor 1.ligde. Ve bu sezon ligde 15 gol atmış. Sadece kupada Ağrıspor a 2 den fazla gol atmış. Daha ne söylenebilir ki

is zevkine mactan rezalete dondu.
bu ne kardesim ya ne yapiyorsunuz siz.
soktugumun yerinde kaleciyele karsi karsiya pas verseniz 6-7 olacak mac.

gol yiyince dusuyoruz, kart yiyince dusuyoruz bu ne lan bu ne.

Bir tarafım kufur ederken obur tarafim istemsizce guluyor. Ne hale soktun bizi. Kafayi yedirttiniz.

Geri
Üst Alt