⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

e şimdi biz bu sene ilk 4-5 de tamamlayamazsak ki çok çok zor bu hocayla kupadan da elendik seneye nasıl avrupaya gideceğiz avrupaya gidemezsek nereden para kazanacağız o zaman ne anladık bu seneki sözde yapılanmadan.
Bu sene toplanan takım puanlarına da yazık oldu. Seneye 0 yazacak.

Bitiriciliğin bu kadar boktan lağım seviyesinde olmasının tek sebebi özgüven eksikliği. 1 tane lider takımı ayağa kaldıracak oyuncu yok. Bu takımı kurmak da büyük meziyet

Ne kadar bencil bi oyuncu grubu var boyle,hepsinin kici kalkmis.salak salak gol kacirmalar,messi gibi topla gitmeler

Gidin kapısına istifa diye bağırın. Aziz Y'nin sözünü dedirttecekler illa. Daha ne rezillik olması lazım, ben anlamıyorum ki görmediğimiz şey kalmadı.

*İkinci kötü sezon
*3yıl kupasız geçirilen sezon
*Başarısız planlamalar

Neye sabır edelim ? UEFA da bu oyunla ne kadar ilerleyebiliriz ? Denizli'yi bile yenemeyen takımdan mı medet umacağım ? İsterse yüz transfer olsun bu takımın başkan ve teknik ekibi sıkıntı en baş. Ve hakemler de ciddi bir şekilde Terim'e takık. Onlar da az değil de önce biz içimizdeklerinden bir kurtulalım.

Bugün hakemin art niyetli uzatmasına laf etmem, bizi mükemmel, rakibin de hak etmediğini ima ettiğim anlamına gelmez. Ama ben bizim maçlarda daha dakikası dolmadan bitirilen atakları kesilen eylemlerini de görünce haksızlığa da gelemediğimden onu da eleştirdim. Yine olsa yine derim. Bu da aynı kurumun hakemi. Üstelik burada VAR yok! Yani daha dikkatli olmak zorundalar. Tarafsız bakmak zorundalar.

Yoksa bu maçı daha 15 dk içinde çözmek, farkı yakalamak gerekti. Takımın planlaması yanlış olunca sonu kaçınılmaz.

Bu kadar kaçırıyorlarsa hoca mı suçlu diyenlere de ayrı ayarım. Ben mi kurdum bu takımı kardeşim! Ben mi dedim sabır edelim. Genç bu takım sahip çıkalım! Kendi kurmuş ki arka çıkıyor. O zaman sorumluluğu da alacak. Ben hakem derim ama kendisi diyemez. Suçu başkasına atmadan bir kere sorumluluk al. Yok yönetim, yok taraftar, yok oyuncular, yok şanssızlık, yok hakem. Bunlara üç senedir doyduk. Ben kendi adıma tokum. Ve tabloya bakarım. Rezalet tek kelimeyle. Gördüğüm tek şey bu. En başından beri dedim. İki maçı beğendim bu sene. İçerdeki Loko ve Marsilya maçı. Gerisi çöp!

NE Atan var Ne tutan Nede top kesici bir adam Denizli bile kontrada 2 tane gol atiyor yaziktir Gunahtir Daha bekliyorlarla Tenasfer sezonun acilmasini.Hoca bu sezon sonu biraksin artik.

Hangi arkadaşlardı ya vardi burda diagneyi lanetleyip mustafa halil diye yırtınan.Alsin o kardes simdi halil le mustafayı izlesin.30 pozisyona girip bu kadar kaçırmak nedir ya? Tamam diagne de leş ama bu ikisini donunda sallar.Ya hep söylüyorum hep söyleyecem Galatasarayın birinci transferi gol atabilen bir forvet olmali.Forvettttttttt

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlhan depe ile darri denen heriflerin yaptığı vuruşları yapamayan adamlar Galatasaraya forvet diye alınmış hem de milyon eurolara.

Mesela canimi sikan diger husus, neden pas vermiyorlar kaleciyle karsi karisya oldugumuzda ? MO vermedi, Kerem vermedi, Halil vermedi.. Ne yapiyorsunuz siz abi ? Skor 4-1 olur anlam verirsin de skor 3-2 hatta bir yerde 10 kisiydikte.. Amaciniz nedir guzel kardesim sizin ? Size bu ozguveni ve ortami kim sagladi boyle ? Burasi Galatasaray alooooo GA-LA-TA-SA-RAY... Bana sanki Hagi adam..

Bukadar bariz üstünsün rakip ayakta duracak hali yok. Burdan turu veriyorsun.
Ama sonucta fark sadece 1 Gol. hakem ne yapti ne etti o golü attirdi. 2 dk. ne vardi macin uzatmasina uzatma Katti? Birde 1 Korner yetmiyormus gibi uzatmanin 9 dakikasinda 2 Korneri attirdi. Art niyetten baska birsey degil bu.

Ömer'inden Taylan'ına, Berkan'ından Emre'sine, Çipe'sinden Oğulcan'ına, Mohammed'inden Morutan'ına, Kerem'inden Halil'ine, Necati'sinden Selçuk'una, Terim'inden Elmas'ına hepsi reziller. Daha ne kadar rezil olacaksınız.
Bu Ömer'i beğenen ve aldıran kim?
Bu Çipe ile yeni sözleşme yapan kim?
Bu Mohammed'in bonservisini alan kim?
Halil'i kiralayan kim?
Berkan ve TAylan'a orta sahayı emanet eden kim?
Bu Oğulcan'ı o kadar zahmete girip isteyen alan kim?
kim? Kim? Kim?

Hangi arkadaşlardı ya vardi burda diagneyi lanetleyip mustafa halil diye yırtınan.Alsin o kardes simdi halil le mustafayı izlesin.30 pozisyona girip bu kadar kaçırmak nedir ya? Tamam diagne de leş ama bu ikisini donunda sallar.Ya hep söylüyorum hep söyleyecem Galatasarayın birinci transferi gol atabilen bir forvet olmali.Forvettttttttt

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geciniz.,.. Hepsi les, les. Sunu kabul edin, taraf olmayin 5 gun once karsi karsiya kacirdi Diagne'de.. Argumanlariniz ayni, tarafiniz farkli garip bir ikilimde taraftar.

Geri
Üst Alt