⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Mesela canimi sikan diger husus, neden pas vermiyorlar kaleciyle karsi karisya oldugumuzda ? MO vermedi, Kerem vermedi, Halil vermedi.. Ne yapiyorsunuz siz abi ? Skor 4-1 olur anlam verirsin de skor 3-2 hatta bir yerde 10 kisiydikte.. Amaciniz nedir guzel kardesim sizin ? Size bu ozguveni ve ortami kim sagladi boyle ? Burasi Galatasaray alooooo GA-LA-TA-SA-RAY... Bana sanki Hagi adam..
Birbirine pas atsalar 10 Kisi de 5 2 alirdik Maci.

kaleci almancı galiba lan

kıbrıs şivesiyle konusuyor pardon

30 yaşına geldim atanıyla tutanın bu kadar rezalet olduğu bir G.S izlemedim

biri ile sezon başı diğeri ile daha dün sözleşme uzattık

bunlarda emeği olanlar kulüpte 3 yıllık planlama diye hayal satıp 1 dk durmasın mümkünse o sabırı 6 ay dolmadan tükettiniz

Son vuruslarda bu kadar beceriksiz ve bu kadar bencil bir baska oyuncu toplulugu gormedim

Muhammed’in tek başına beş net gol kaçırdığı 3 gol attığımız maçta ikinci ilgin 18. sırasındaki eksik Denizlispor’a elenmek de olacak iş değil

Birbirine pas atsalar 10 Kisi de 5 2 alirdik Maci.
Maalesef bu işte. Dünyanın en basit olayını yapmadiklari için rezilliklere doymuyoruz. Halil Muhammed Kerem bu adamlar ne kendi atabiliyor nede yanında bostaki arkadaşına pas verip boş kaleye atmasını sağlıyor. Bu kadar reziller işte.

Maç biteli yarım saatten fazla oldu Çipe hala gol yemeye devam ediyor.
Bir şekilde yiyor adam.

Birbirine pas atsalar 7 2 biter bu Mac.
Burdan gelecek haftalar icin morel depo edeceklerine ve takim olacaklarina dibe vuruyorlar. IQ level 0.

bu kadar gol kaçırılmaz o istatistiklerde , gerçekten o kadar olmaz ama kimseyi parmakla göstermem.

bu oyuncuların demek idmanda bir halt katmıyorlar eksiklerine- çünkü şansa bu kadar kaçar , 2 -3 defa kazmalıktır ama bu kadarı olamaz.

Pas kaliten , oyun kurman , oyuncularının pas tercihleri....(Sadece bu maç için söylüyorum - alt ligin düşme kümesinde olan takıma karşı)

Denizli inanamadı neler olduğuna , adam kalecisine 5. penaltısını attırdı o derece sürreal gelmiş adamlara.

futbolcular hatalıdır - beceriksizdir ama Hazirandan beri bu adamların maçlardaki bu hallerinin sorumlusu çok net bellidir. sırf FT değil ...Teknik ekibin tamamı.

Kendi görüşüm tabii - diğer herkesin söylediklerinede saygım var hakta veriyorum.

Hahahahaha ulan bizim takım çok bomba ya dünyanın en kötü kalecisini getir dünyanın en iyi kalecisi olarak çıkar maçtan

Geri
Üst Alt