Saat üç olmuş, hala ayaktayız. Yazık değil mi bu taraftara ya ? Tabi ki başarısız olma gibi es geçme hakkımız olacaktır ama hiç savaşmadan oldu mu insan deli oluyor ve aynı bahaneler üretildikçe de tepemiz atıyor. İçimin soğuyacağını sanmıyorum. Tutturmuşlar genç, tecrübesiz takım şeyini. Ben zaten ön başarısızlıklarına kılıf olsun diye böyle artık takım kurulduğuna inanıyorum. Biraz da bu masalla avuturuz gibilerinden. İkimizin de sıfırdan ilk senesi falan. Yemiyorum vallahi. Bakın bu sene gitsin kalsalar da kalmasalar da seneye muhtemelen tek hedef lig olacağı için şampiyonluk da şart olacağından bu gençleşme işi yatacak. Bu ülkede bu iş en başından beri zordu. Takımında ujfa, melo, reges, Drogba, Gomis, Sneijder gibi adamlardan en az ikisi varsa bu doğru bir işlem olur, pişer. Full böyle risk alırsın ki bunun için iki sene kupasız da geçirmemen gerekti. Geçen sene averajla kaybetmeseydik yemin ederim ki ben bir sene şans verir, bu seneyi silerdim. Hem olmadık hem daha Aralık ayında havlu attık. Söylemleri de gerçekçi ayrıca sadece AL kaldı. O konuda haklı. Bir de böyle gerileyen bir ortamda oyuncuların da piyasası düşer Moru ve Cica geldiğine bile gidemez şu an. Marcao Kerem'in pazarı olmasa da fiyatı etkilendi. Elindekiler böyle üstüne hala bu euro dolar seyinde hala transfer diyoruz. E sezon sonu getirisi ne, hedef de yokken. Çok garip ve bence geleceğimizi daha çok oyacak bir politika...Yeni ekip gelmeyecekse kalsın böyle. Ligde kalırız. Artık tek hedef buyken fazla para saçmaya lüzum yok.