⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Beyni ile oynayan topçu yokki, hasbel kader pozisyona giriyoruz, ite kaka gol atmaya çalışıyoruz, 11 tane herhangi futbolcu topluluğunu çıkar sür sahaya bundan daha bi organize olurlar, esas skandal takım kendini yırtıyor ama alt ligin en kötü takımına gol atamıyor.yazık ki çok yazık

şu maça m.batdal'ı koy 2 gol sıkıştırır, muğdat çelik'i koy hat-trick yapar biz 4 milyon dolar + kiralama bedeli gömdük mohamed için

bir kaç maçta topçuyu harcayan taraftar bu mohamed'e hala sahip çıkıyor, müthiş bir olay yav şeytan tüyü mü var bunda anlamıyorum.

etrafında rakip yok, kafasına top konduruyorlar, 2 m karşısında 7 m lik kaleyi tutturamıyor eleman yav

cica ve barış alper mi çıkacak acaba ?

teknik olarak sıkıntılar olabilir takımda ama oyuncu da ekstra çalışacak tuna. antrenman bitti eve gidelim demeyle ilerleyemezsin. ben zannetmiyorum bir oyuncu da ekstra antrenman sonları çalışmaya devam ettiğini. olsa öyle bir şey kesin basına yansırdı öğrenirdik. frikik mesela en son ne zaman attığımızı hatırlıyon mu? oyuncu bunu çalışarak geliştirebilir. yaptıklarını sanmıyorum. armut piş ağzıma düş mantığıyla olmaz bu işler.

sana yanlış taktik bile uygulatsalar oyun zekası denen bir şey var. sen yıllardır top oynayıp bunun muhakemesini saha içinde yapamıyorsan var bir sıkıntı.

omer hala sahada. bu girenler de olmazsa sinirlenip mm ile morutzan cikar.
omer kalsin ama o super star

Arkadaşlar alınan bu oyuncular ilk geldiklerinde tek pas atıyorlardı.. Pas atıp araya kaçıyorlardı.. Ceza sahasına girip gol kovalıyorlardı.. Yav bu takıma gelipte futbolu unutan oyunculardan istanbul'a 4. Köprü olur.. Bunların hepsi mi tesadüf ?

Bu takıma gelen oyuncular neden futbolu unutuyor sizce ?? Terimciler özellikle size soruyorum ?!

Oyuncunun sucu yok kapasitesi bu alaninaldiranin sucu..O yuzden cicaldau koru demenin analami yok k aldirdi 6.5 milyon ..Daha onemlisi bu mirutani cicaldauyu biz kimle oynuyosak o takima verin cok daha iyi gorunurler hoca ve sistem farkindan dokayi..Darri yildiz oluyosa ya da her hafta karsi takimdaki uyduruk oyuncu yildiz oluyosa bizdeki zaafiyettir olay
Yahu arkadaşım biz türkiyede oynayan tarafız baskı kuran tarafız.Bize kapanıyorlar.Sen kendin söylüyorsun.Bahsettiğin oyuncular bize karşı oynasa tabiki iyi oynayacak.Çünkü boş alan bulacak.Boş alanda bende oynarım.

Bizim avrupada başarılı olmamızın nedenide biz o rakiplere karşı anadolu takımların bize oynadığı gibi oynadık.Aynı grupda bir daha oynansa o puanları belkide mümkün değil toplayamayız.Yani sıradan oyuncularla doldurdular takımı.

Su macta keremin girmesi sahadakiler icin utanc olmalı. Karsindaki takim super ligde degil. 1 ligde ve kafaya oynayan degil. Bir suru eksigi var aferin size.

Aktürk umarım rakibi küçümsemez... Halide umarım en az 5 yüzdeyüzlük pozisyon bulur da biri girer

şu maça m.batdal'ı koy 2 gol sıkıştırır, muğdat çelik'i koy hat-trick yapar biz 4 milyon dolar + kiralama bedeli gömdük mohamed için

bir kaç maçta topçuyu harcayan taraftar bu mohamed'e hala sahip çıkıyor, müthiş bir olay yav şeytan tüyü mü var bunda anlamıyorum.

etrafında rakip yok, kafasına top konduruyorlar, 2 m karşısında 7 m lik kaleyi tutturamıyor eleman yav

üretken orta saha ve dibe inerek ceza sahasına giren oyun olursa kuka koysan o bile gol atar bizim ligin futbolunda.

Geri
Üst Alt