⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Rotasyonlu kadrouyla ptt 1. Lig 18.cisi olan takıma diş geçiremeyip, oyuna kerem ve halili alıyor :)

İstifa ettiğin gün milli bayram ilan edilmeli..

Arkadaşlar alınan bu oyuncular ilk geldiklerinde tek pas atıyorlardı.. Pas atıp araya kaçıyorlardı.. Ceza sahasına girip gol kovalıyorlardı.. Yav bu takıma gelipte futbolu unutan oyunculardan istanbul'a 4. Köprü olur.. Bunların hepsi mi tesadüf ?

Bu takıma gelen oyuncular neden futbolu unutuyor sizce ?? Terimciler özellikle size soruyorum ?!
lucescu vitoria caponeyle şampiyonlar liginde tur atladı..terimin eline düşen oyuncular ise sıradanlaşıyor.

teknik olarak sıkıntılar olabilir takımda ama oyuncu da ekstra çalışacak tuna. antrenman bitti eve gidelim demeyle ilerleyemezsin. ben zannetmiyorum bir oyuncu da ekstra antrenman sonları çalışmaya devam ettiğini. olsa öyle bir şey kesin basına yansırdı öğrenirdik. frikik mesela en son ne zaman attığımızı hatırlıyon mu? oyuncu bunu çalışarak geliştirebilir. yaptıklarını sanmıyorum. armut piş ağzıma düş mantığıyla olmaz bu işler.
bende zannetmiyorum da kisisel gelisim uzmani yok mu bu takimin. Kafasina gore birakmak ne kadar dogru ki.
egitimde bile eve git ama ödev diyorsun 30 yasindaki adama da diyorsun.
Yazacaksin abicim sen yarim saat şut, sen pas, sen beyin gelistirici seyler calisacaksin diye

Hamza'nın sezonda da aman aman değildik ama ne 3 4'ler, 9 gollük maçlar gördü bu gözler ya. Yedeklerle ezip geçiyorduk. Oyun da öyle uçup kaçan bir oyun, hele o sezon hiç olmadı. Geçici başkan ve hocayı 3kupa ile uğurladık. Çıldıracağım yani...Şimdiki takıma bak bir de.

ömer ve oğulcan biz almasak şu an denizliye kdr düşmüş olabilirlerdi
çipe de serbest bıraksak denizlide 3. kaleci olabilir

Hocayi savunun beyler ihtiyacı var. Yedirmeyiz

Donecek mac.

Geri
Üst Alt