⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

2. yarı maç döner de günü kurtarmış oluruz sadece

Ben bu macta ismaile birsey demem. Rakip klas atti. Yapacagi birsey yoktu. Asil soru defans ve orta saha ne alemdeydi?

Kalede kaleci olsa önde olurduk,bu cipeden kale diregi bile olmaz

Morutan özelinde söyleyeyim. Yetenek olabilir ama oyun bilgisi 0...

Hadi bakalım devre arası;

Noni Madueke
Talisca
Edin Visca
Abouabakar
Elnenny
Gedson Fernandes
Serdar Gürler

Hayirlı olsun👏👏👏👏👏

Oyuncu üzerinden oyun eleştirmek işin kolayı tabi ki yetenek skalamız muhtemelen son yılların en düşüğü fakat Galatasaray'ın senelerdir hücum savunma yerleşiminde, top kapmada ciddi sorunları var en basitinden rakibin attığı ilk goldeki üçgenleri maçta kaç kez kurabiliyoruz rakip üç pasla kalemize nasıl inebiliyor sadece bu maçın sorunu değil bunlar hep böyle.

Son düzenleme:
Ulan fener 2-0 öndeyken bile taraftarlar yönetim istifa diyor teknik direktörlerini gönderiyorlar bizim takım da 2. lig sonuncusunu evinde yenilirken taraftarlar marş söylüyor sucukcu tayfa ile gercek taraftar arasındaki fark bu işte bunu gören oyuncular da oynamıyor tabi tepki yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç bir futbolcuyu suçlayamayız. Mücadele ediyorlar didiniyorlar. Ellerinden bu geliyor.

Galatasaray kalitesinde olmayan kardeşlerimizi bu kadroya dolduranlarda suç!

Sayın Fatih hocam artık UEFA ligi dışında ben kendimi yoramam edalarında sanki hiç bir çalışma hazırlanma yok önceden, eğer öyleyse yanına bir td daha alsınlar birisi ligde birisi uefa da yönetsin takımı bu ne saçma yönetim ya...

Yani bir şekilde kazanırız da kim sevinir buna bilmiyorum.Takımda iyileşen bir tane olay yok her hafta daha geriye gidiyoruz.

Tek umudum bu kupa idi yazık oluyor

Bu oyuncuların alayı Galatasaray seviyesinde değil bu çok net belli oldu artık sezon sonu yine yeni takım kurulur büyük ihtimalle

Ben anlamiyorum ya Marsilyadan Lazioyadan gol yemiyorsun gotu boklu bi takimdan 2 gol yiyorsun .

Geri
Üst Alt