Arda Rami
Aslan Üye
- 25 Kasım 2008
- 7.526
- 729
- 388
bana da bakar mısın. 22/11/1988berkan kutluya bile bakacagım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana da bakar mısın. 22/11/1988berkan kutluya bile bakacagım.
Devrekaniİnebolu, sen?
Bozkurtİnebolu, sen?
Yanlış zaman yanlış mekanda denk geldi bize kastamonu.Buldular garip memleketimi attilar tabi. Umarim haftasonu alanya'yi yeneriz Okan hoca.
SıddıkkkkooooAlanya'yı yenemezsek hafta sonu bu gollerin hepsi trişka
dogum saatini de yaz.dogdugun sehiri de yaz.haftasonu göndereyim dmdenbana da bakar mısın. 22/11/1988
Pazar 20:00'deSonraki maç ne zaman?
kasım ya da aralıkSonraki maç ne zaman?
Bana da bakar misinberkan kutluya bile bakacagım.
bana da baksana sergenberkan kutluya bile bakacagım.
sezon basındaki stopersiz,10 kişi kalan kasımpaşa böyle bi takımdı işte.gerçi onlarda kaleci de yoktuArtık şu on maç muhabbeti de biter herhalde ya. Böyle tabii kalitesi düşük ekibe bulduğunu atman gerek. Ligde alt sıra ekiplerine yenilince nasıl kızıyorsak burada da aynı tepkiler aksi sonuçta olurdu zaten.
Gol sıkıntısı diyorduk aştık. Bu maç elbette kriter değil ama özgüven açısından, ölü toprağı atma açısından iki hafta ara vermiş takım için yenilgiden sonra da hazırlık gibi bir şey oldu ki kadro tam olarak as da değildi. Asa eklenecek birkaç oyuncuyu görmüş olduk hepsi bu. Yedeklerde Hamza da olmalı.Eğer skor iki fark ise izlemek isterim kendisini. Aksinde çocuğu yemeyelim diye diyorum bunu da.