⚽ ZTK 22/23 3. Tur | Galatasaray 7-0 Kastamonuspor | MS | 19 Ekim | A Spor

sezon basındaki stopersiz,10 kişi kalan kasımpaşa böyle bi takımdı işte.gerçi onlarda kaleci de yoktu
Biraz daha sabır gerek.
Alanya da esasen fırsat maçı.
Bize gelince top oynayacakları tutmazsa boşluk bulacağımız bir ekip bu gol yağmuru devam edebilir. Bunu yapacak tek aktif forvet ama bence Gomis. 😬

takım gayet berbat , 60 metrede top oynamaya çalışan ne yaptığını bilmezler ordusu var sahada. maçtaki tek iyi şey rosstu , keşke her maç oynayabilse..

Biraz daha sabır gerek.
Alanya da esasen fırsat maçı.
Bize gelince top oynayacakları tutmazsa boşluk bulacağımız bir ekip bu gol yağmuru devam edebilir. Bunu yapacak tek aktif forvet ama bence Gomis. 😬
kayseri macının ilkyarısının ilk 20 dksında şahane pozisyon alan bi icardi vardı.oliveira ve dogru kadro ile oynarsak çok atar

kayseri macının ilkyarısının ilk 20 dksında şahane pozisyon alan bi icardi vardı.oliveira ve dogru kadro ile oynarsak çok atar
İcardi ile derdim yok, ona pozisyon yarat çok rahat meşini yuvarlar. Gomis daha çalışkan bir forvet olduğu için dedim. Belki beraber oynarlar. Sefer yine hakkını yedi gibi😏

Ciğerleri yetmedi adamların. 30 dk klasik başı kesik tavuk gibi oynadık. Bence değişen birşey yok.

2. yarıyı düzgün izlemedim yalan yok sürekli telefondan forumdaydım golleri bile hatırlamıyorum doğru düzgün

malesef objektif olmalıyım. 10 kişi sizce bu skoru alabilir miydik? bu hakemi geçen bi maçta beğenmiştim ama tek hatası ross'a kırmızı vermemesi.

Geri
Üst Alt