- 1 Ağustos 2009
- 45.173
- 43.856
- 4.258
50 dolar benim için büyük senin için küçücük bir meblağYedigimiz gol basina 50 dollar verirsen olabilir
Utanmıyor musun????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 dolar benim için büyük senin için küçücük bir meblağYedigimiz gol basina 50 dollar verirsen olabilir
@Onur Üründül Maç 10-2 falan filan biterse de bana selam verirsiniz beaaaa yav kanksYedigimiz gol basina 50 dollar verirsen olabilir
@Onur Üründül Maç 10-2 falan filan biterse de bana selam verirsiniz beaaaa yav kanks![]()
5-4 bitse ne güzel olur bea50 dolar benim için büyük senin için küçücük bir meblağ
Utanmıyor musun????
Türkiye Kupası şampiyonluğu lig kadar önemli artık. Avrupa'ya gitmek şart.Yenilirswk hayırlı bir yenilgi olur gibi. Geçen sene Denizli'ye yenildigimizde 3 hafta daha bekledik, olmadı. Bu sene erken davranmak lazım. Okana desteğim geçen maç itibariyle bitmiştir.
Nasil yorum isterdim NalbatYorumlara bak yaw siz takim tutmayin bence.Sadece mac izleyin o sene iyi kimse onu destekleyin her mahlubiyetten sonra sacma sapan yorumlar okumaktan biktim.antudamiyim Gscimbomda miyim belli degil.