ZTK 22/23 Çeyrek Final | Fenerbahçe 4-1 Kayserispor | MS | 6 Nisan | A Spor

Bunlar yine alamayacak kupayi. Bir sekilde elleri ayaklarina dolanir yine.

Lale isimli zat o koltukta daha fazla oturacaksa müsabakalari izlemeye gerek yok. Emek hirsizlari. Görevi kötüye kullanmaktan derhal suc duyurusunda bulunulmali. Kitapsizlar.

Kapattım. Şerefsizler şu golü bile verdiler, kupayı da getirselermiş maç sonu onu da verirlerdi ugrastirmadan milleti.

Tepki bile veremiyorum artık. Gözümüze soka soka yaptıkları için insan alışıyor

Bunların yatacak yeri yok. Böyle olmayı sindirdikleri için bi başarı sahibi olamıyorlar. Ayrıca yeterli ekipmanı olmayan kanallara vermeyin yayın haklarını. Ne dogru düzgün acı var ne görüntü. Türkiye Kupası'na hakaret yayın hakkının bu lanet kanalda olması.

Mertens atınca iptal ama Fenerbahçe atınca oyna devam :d Valencia basbaya eliyle indirmiş topu siz bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz lan ?
20230406_204337.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayseri'ye soyunma odasinda bayiltici gaz vermisler gibi.

bu valencia denilen herif baska takimin formasini giyse ligde 7-8 golü nah gecerdi. attigi gollerin hepsi ya penalti ya kasimpasa gibi bos beles birakip show yaptirmalarindan ötürü.

Golde Valencia eliyle indirmiyor mu topu? Yoksa ben mi yanlış gördüm? Herhalde açıdan ben yanlış görmüşümdür bu kadarda yapmazlar.

Geri
Üst Alt