⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

mata 2012 youtube skils yaz ahbert

1680555611299.webp

1-2 oyuncu disinda rotasyon olmaz. Haftayi bay geciyoruz zaten. En guclu 11ile cikmaliyiz

Bu maçtan sonra 9 gün ara olacak tam kadro çıkmazsak ritim yakalayamayız. Tekrardan Kayserispor maçında sil baştan olur ritim filan kalmaz. Mümkünse bu maç tam kadro olup Kayserispor tam kadro olursak Alanyaspor deplasmanına ritim yakalamış şekilde gideriz.

As kadro olmalı rotasyon zamanını çoktan geçmiş durumdayız. Bu saatten sonra tüm maçlara oynayabilecek durumdaki en iyi 11 ile çıkılması gerekiyor.

Kerem ve sacha boey dinlendirilmeli. Keremin yerine barış veya yunus oynamali. Hatta arttırıyorum bjk maçında barış forvet oynamali.

Bu maca as 11 ve hatta pazar gunune ayarlayabiliyorsak 1 hazirlik maci yapmaliyiz

Bu sezon cok sacma 1 sezon oldu. Tam ritim yakalamisken milli ara dk arasi, deprem arasi sonra tekrar milli ara bay arasi. Adam gibi mac yapamadik

Allahtan gelecek sezon bay olmayacak

Ideal/Ideal'e cok yakin bir 11 olmali sahada ki haftasonu macsiz gececegiz. Icardi icin umarim toparlanis maci olur kalan maclarda, ozellikle ondan, ekstralara ihtiyacimiz olacak.

Bu maca as 11 ve hatta pazar gunune ayarlayabiliyorsak 1 hazirlik maci yapmaliyiz

Bu sezon cok sacma 1 sezon oldu. Tam ritim yakalamisken milli ara dk arasi, deprem arasi sonra tekrar milli ara bay arasi. Adam gibi mac yapamadik

Allahtan gelecek sezon bay olmayacak
H.sonu Antep veya Hatay ile oynayıp hükmen alacak bir ekip ile friendly tasarlanabilir

zaten takımın ritmi bozulmuş bu maçtan sonra yine bay geçiyoruz icardinin form tutması lazım mutlaka oynamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt