⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Nasıl bir sezon oldu bu 2 hafta üst üste lig maçı yapamadık nerdeyse.
Boey dinlendirilebilir, kerem de zaten bir halt oynadığı yok son maçlarda, mertens 45 dakika bile olsa oynasın.
Rotasyona falan gerek yok fazla zaten adam gibi arka arkaya maç yapamadık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi iyi hazırlık maçı olur bizim için soğumayalım

Kupa sahibi uefaya gidiyormuş sanırım. O zaman kesinlikle kupayı almalıyız.
BJK 2. olur biz lig ve kupayı alırsak bildiğim kadarıyla finalisti değil ligden takım istiyor uefa. Tabi bu kuralları iyi birisi varsa bizi aydınlatabilir.

Kupa sahibi uefaya gidiyormuş sanırım. O zaman kesinlikle kupayı almalıyız.
BJK 2. olur biz lig ve kupayı alırsak bildiğim kadarıyla finalisti değil ligden takım istiyor uefa. Tabi bu kuralları iyi birisi varsa bizi aydınlatabilir.

Uefa yok bu sene şampiyon takım şl elemeleri diğer 3 takım konferans elemeleri

Kazım'ın oynamasını bekliyorum, belki Zalımo ilk 11 başlar, Rashica sonradan girer. Böyle 1-2 ufak değişiklik dışında başka sürpüz beklemiyorum, olmamalı da zaten. Başakşehir güçlü bir ekip üstelik.

En son 18/19'da kazandık bu kupayı, kazanma vakti geldi çoktan.

Umarım as kadroyu çıkarır ama 2 eyt li gomis ve matayi oynatacak gibi düşünüyorum

muslera

boey nelson abdulkerim kazımcan

torreira oliviera

rashica mertens kerem

icardi

As kadro ile çıkılmalı, form tutmalıyız. Ayrıca gomis, mata ile başak eler filan tadımız kaçmasın.

Keşke bugün olaydı mac

Maçın hakemi tahminim:

Abdülkadir Bitigen Ads'nin maçını bu hafta yönetti olmaz.
Kayseri maçında penaltımızı vermeyen Arda Kardeşler'i bu kadar kıyametten sonra veremezler.
Yaşar Kemal Apo'yu haksız atmıştı o da olmaz.
Meler'i derbilere saklıyorlar bu maçta harcayacaklarını sanmıyorum.
Mustafa Kürşad Filiz bu sezon maçımızı yönetmemiş ama tecrübesiz riske girmezler
Erkan Özdamar Sivas maçımızın hakemi o da olmaz
Bir de Swat Arslanboğa var ama onu habire Anadolu maçlarına veriyorlar. Sanmıyorum
Atilla Karaoğlan'ı yeni Paşa maçımıza verdiler. İlerleyen haftalarda olur ama bu hafta olmaz.

Deplasmandaki Ümraniye ve içerdeki Antalya maçlarımızın hakemi Ali Şansalan
İçerdeki Giresun ve Hatay maçlarımızın hakemi Kadir Sağlam
Paşa deplasmanımızın hakemi Volkan Bayarslan
Karagümrük ve Giresun deplasmanlarımızın hakemi Bahattin Şimşek

Fb derbisine Halil Umut'u verecekleri kesin. Kalan 9 maçımızda bu 4'ünü + Atilla Karaoğlan'ı döndürüp döndürüp verebilirler. Son olarak bu maça Ali Şansalan'ı vereceklerini düşünüyorum
Kadir Sağlam'ı kupada kullanarak ligdeki alternatifleri iyice azalttılar. Günü kurtarmaya çalışıyorlar ama en sonunda ellerinde adam kalmayacak. Tepki çeken bir atama yapmak zorunda kalacaklar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt