- 23 Aralık 2008
- 63.636
- 61.492
- 5.103
maç yarın arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa sahibi uefaya gidiyormuş sanırım. O zaman kesinlikle kupayı almalıyız.
BJK 2. olur biz lig ve kupayı alırsak bildiğim kadarıyla finalisti değil ligden takım istiyor uefa. Tabi bu kuralları iyi birisi varsa bizi aydınlatabilir.
Kadir Sağlam'ı kupada kullanarak ligdeki alternatifleri iyice azalttılar. Günü kurtarmaya çalışıyorlar ama en sonunda ellerinde adam kalmayacak. Tepki çeken bir atama yapmak zorunda kalacaklar.Maçın hakemi tahminim:
Abdülkadir Bitigen Ads'nin maçını bu hafta yönetti olmaz.
Kayseri maçında penaltımızı vermeyen Arda Kardeşler'i bu kadar kıyametten sonra veremezler.
Yaşar Kemal Apo'yu haksız atmıştı o da olmaz.
Meler'i derbilere saklıyorlar bu maçta harcayacaklarını sanmıyorum.
Mustafa Kürşad Filiz bu sezon maçımızı yönetmemiş ama tecrübesiz riske girmezler
Erkan Özdamar Sivas maçımızın hakemi o da olmaz
Bir de Swat Arslanboğa var ama onu habire Anadolu maçlarına veriyorlar. Sanmıyorum
Atilla Karaoğlan'ı yeni Paşa maçımıza verdiler. İlerleyen haftalarda olur ama bu hafta olmaz.
Deplasmandaki Ümraniye ve içerdeki Antalya maçlarımızın hakemi Ali Şansalan
İçerdeki Giresun ve Hatay maçlarımızın hakemi Kadir Sağlam
Paşa deplasmanımızın hakemi Volkan Bayarslan
Karagümrük ve Giresun deplasmanlarımızın hakemi Bahattin Şimşek
Fb derbisine Halil Umut'u verecekleri kesin. Kalan 9 maçımızda bu 4'ünü + Atilla Karaoğlan'ı döndürüp döndürüp verebilirler. Son olarak bu maça Ali Şansalan'ı vereceklerini düşünüyorum
fb bjk maçındaBu maçtan kimsenin haberi yok herhalde
H.sonu Antep veya Hatay ile oynayıp hükmen alacak bir ekip ile friendly tasarlanabilir
MEHMETIMMMMMMMMMMBu maçtan kimsenin haberi yok herhalde
Bu maçta yedek mi çıkarız as mı? Bence zor geçecek sen ne diyorsunBir ara avatara Casey Hothead falan da koyuyordun,sever misin Ninja Kaplumbağaları