⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Bu turu geçersek rakibimiz Ankaragücü olacak rahatlıkla bu sene 3 kupayı birden alabiliriz. Umarım çok fazla rotasyona işine girişmeyiz çünkü bu takımın acil olarak ritim yakalaması lazım Adana Demirspor maçında saçma sapan pas hataları ritimsizlikten kaynaklanıyordu Kayseri maçı öncesi takım iyice hazır hale gelmeli.

Kazımcanın da kadroya monte edildiği ve bu hafta ligde maçımız olmadığı için As kadroyla çıkmamız gereken telafisi olmayan bir maç olacak Başakşehir maçı. Direkt As kadroyla çıkıp işi bitirmemiz gerekiyor bence. Muslera Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan Torreira Oliveira Zaniolo Mertens Kerem Icardi veya Zaniolo yerine Rashica da başlayabilir. Haydi Aslanlar!

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhteşem bir maç olacak. Bir kere zaten Muslera, Torreira, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Zaniolo, Mertens, Oliveira, Kerem, İcardi, Rashica, Kazımcan, Dubois gibi isimlere sahipseniz her maç çok değerlidir. Rakipte Başakşehir. Sağlam bir eleme maçı olacak. Saldır Galatasaray diyoruz, Kupa da önemli!
InCollage_20230404_235639478.webp

Taktiksel savaş olur bu maçta. Bizim diğer maçların aksine panik ve acele etmeden sakin ve kontrollü bir futbol ile sonuca gideceğimizi düşünüyorum.

Başakşehir maçında en büyük silahımız Kerem Aktürkoğlu kuşkusuz. Zamanında dışlandığı ve kendi seviyesinin çok altında bir takım olsa dahi hala o günleri unutamıyor ve extra motive oluyor. Yarın gol ve asist bekliyorum.. Patronus büyüsü loading 🪄
20230405_012523.webp

muslera
boey nelsson abdül kazimcan
torreira oliveira
rashica zaniolo kerem
icardi

loading....

Muslera
Boey Nelsson Abdül Kazımcan
Midsjto Torreira
Yunus Mertens Rashica