⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

A spor yaygarayı basacak.Reyting gider bizi böyle şike ile elerlerse.Bide bariz şike

Kazanın oğlum şu maçı maçtan sonra mahmutun deli karıyı dinleyemem ben ! Hakeme rağmen kazanın aslanlarım.

Ikinci yedigimiz gol öncesi Kaan orda yüzünü tutsaydi belki hakem faul verirdi. Zaten net faul de, Kaan orda bir tepki vermedigi icin Hakem normal devam ettirdi.

Problem hakemde değil Var da. Var Gs lehine bir şey olacağı zaman hemen oyunu başlatıyor. Verilmeyene penaltı ile yediğimiz golün iptal edilmemesi ve doğru düzgün incelenmemesi normal değil.

Açık seçik şekilde doğruyor hakemler, çaktırmadan gizliden değil, beni esas kızdıran bu, yönetici olsam bu takımı 2. yarıya çıkarmam.

Takımız iyi, sadece çok kontra yedik, Mitsqo sırıttı,Rasica da lazım.Yine de en büyük sorun hakem! Aynı pozisyonda Zaniolo 'ya en direk vuruş verip yediğimiz golde düdüğü ağzına götürüp calmamasi kurnazlık.Guya topu Var 'a atıyor ama biliyor ki Var da hakem yorumu deyip sahadaki hakeme atacak.Merten'in golü ise illaki ararsan,10 dakika Var 'a bakarsan bulursun zihniyeti.Ona rağmen net kanıt, bariz görüntü yok.İyi oyunla çok pozisyona görerek 2_1 önde olmamız gereken maç hakemler sayesinde 1-2.
Bariz formsuzluk var. Ortasaha ribaundları toplayamıyor, savunmadan top çıkaramıyor, rakibi karşılayamıyor. Neye yarar bu os? Kaç maçtır aynı

İcardi'nin direkten dönen şutu, direkten dönene Kerem'in kafası, Mertens'in altı pastan dağlara vurması bunları atamazsak işimiz çok zor. Şu topu kaleye sokun artık.
Hakeme, gol yemeye, haksızlığa herseye tahammül ediyorum. Sacma sapan gol kaçırmaya dayanamıyorum cıldırıyorum yahu

Erden Timur maç bitiminde acil basın toplantısı yapmalı ve elinde ne varsa açıklamalı. Yeter artık.

Rashica gibi adamın varsa oynatırsın Zaniolo sağ kanattan alalım acil

Bu arada mertensin gole el verip ömer alinin daha beter eline bişey vermemesi çok enteresan var yine çağırmıyo

Kaana yapılan tehlikeli hareketide çağırmadı

İlk golde ofsayt çizgiside çekmediler

Atamadıkları bi pozisyonda daha ofsayt çizgisi çalmadılarda çekmedilerde

Sizin ben

Geri
Üst Alt