Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.926
- 12.858
- 2.538
Oliveira ve Rashica girmeli acil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bariz formsuzluk var. Ortasaha ribaundları toplayamıyor, savunmadan top çıkaramıyor, rakibi karşılayamıyor. Neye yarar bu os? Kaç maçtır aynıTakımız iyi, sadece çok kontra yedik, Mitsqo sırıttı,Rasica da lazım.Yine de en büyük sorun hakem! Aynı pozisyonda Zaniolo 'ya en direk vuruş verip yediğimiz golde düdüğü ağzına götürüp calmamasi kurnazlık.Guya topu Var 'a atıyor ama biliyor ki Var da hakem yorumu deyip sahadaki hakeme atacak.Merten'in golü ise illaki ararsan,10 dakika Var 'a bakarsan bulursun zihniyeti.Ona rağmen net kanıt, bariz görüntü yok.İyi oyunla çok pozisyona görerek 2_1 önde olmamız gereken maç hakemler sayesinde 1-2.
Hakeme, gol yemeye, haksızlığa herseye tahammül ediyorum. Sacma sapan gol kaçırmaya dayanamıyorum cıldırıyorum yahuİcardi'nin direkten dönen şutu, direkten dönene Kerem'in kafası, Mertens'in altı pastan dağlara vurması bunları atamazsak işimiz çok zor. Şu topu kaleye sokun artık.
Ikinci yedigimiz gol öncesi Kaan orda yüzünü tutsaydi belki hakem faul verirdi. Zaten net faul de, Kaan orda bir tepki vermedigi icin Hakem normal devam ettirdi.
At kendini yere seve seve verecek faulü.Ikinci yedigimiz gol öncesi Kaan orda yüzünü tutsaydi belki hakem faul verirdi. Zaten net faul de, Kaan orda bir tepki vermedigi icin Hakem normal devam ettirdi.
Bu hep böyle degilmiydi zaten?Takımın bişey çalışmadığı o kadar belli ki tamamen oyuncu kalitesiyle karambol oynuyoruz