⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Bu ülkede niye doğdum ya lanet olsun

Bi futbol izleyecez onunda içine ediyorlar.

Superonline ve Vodafonenun da . Kopa kopa mala döndü internet ona ayrı sinir oluyorum. Parayla bile düzgün hizmet yok.

Okan hocayida anlamıyorum bir maç hatalarından ders alıyor sonraki maç yine benzer hatayı yapiyor

Bence sene başından beri iyi oynamıyorduk zaten, galibiyet serisi yaptığımız dönemde birkaç maç çok iyi oynadık ama onu da İcardinin aşırı ekstra oyununa bağlıyorum. Alakasız atılan her topu bile indirip atak oluşturuyordu, o sıradanlaşınca da eski oyunumuza döndük yine.

Malesef bu mac hakemleri yenemedik.Takima gelecek olursak, kaan ayhan asla ve asla stoper oynamamali onun yuzunden bu kadar gol yedik.Orta saha problemli.Takim birbiriyle hic antreman yapmiyor galiba.Bu kadar pas hatasi kabul edilemez.Midso berbat.Oliveira cok kotu.Yunus hayalet adam.Zaniola berbat.Sol bek dubois oynamali.Beyniyle oynayan 2-3 adam var gerisi ezbere oynuyor.Cok eksigimiz var ama yinede ligin cok ustunde kadromuz var.Bu oyun hocaya yazar.

Yav heriflerin arkasında adam yok direk donup topu araya atıyorlar. Kaan Ayhan ne yazikki yapamıyor bu işi. Nelson niye oynamadı akıl işi değil. Ver şimdi 4 gün tatil. Hakemler bir yandan hoca bir yandan futbolcular bir yandan deli ediyor insanı.

Muslera bana hiç güven vermiyorsun bunuda söyleyeyim.

Ne Lale Ortası kandırmayın kendinizi, ikinci yarı berbat ve rezil bir oyun vardı. Giren çıkan hepsi de iğrenç oynadı. Böyle giderse ancak averajla şampiyon oluruz, büyük ihtimalle de olamayız.
Ben kötü oynayabilirim ama bu beni sahada doğrayacakları anlamına gelmiyor. Her zaman iyi oynayarak kazanılmıyor ama bu ş...siz hakemler maçı hakkaniyetli yönetmek zorunda!

1680723688257.webp

Acil toplantı yapılmalı bu nedir Allah aşkına son 3.04 maç yokları oynuyoruz bu şekilde şampiyon olamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım olarak iyi durumda değiliz. fb nin rezaleti sonrası bunu görmezlikten geliyoruz. Bu rezil hakemler ve medya iş birliğinde 2-3 maç kaybedersek sonuç vahim olur

Hani abi bizim duran top hocamız falan vardı
Herşeyi geçtim son dk korneri böyle mi kullanılır

Bu kadar laubali takim nasil olur aklim almiyo.Tamam lideriz puan farki yakaladik da takim hic umut vermiyo.Futbolcu izinleri,surekli takimin tatil yapmasi ve fiksturun boslugu rezil duruma getirdi takimi.Acilen bi el atmak lazim su duruma.Ayrica akilsizlikta lig lideri olabiliriz.Bu kadar ceza sahasi civarinda bos bos pas yapip topu olduren baska bi takim daha yoktur.Adam gibi orta yapn oyuncu yok takimda.Onumuzdeki sene artik su ters ayakla ters kanat oynayan oyunculardan vazgecmek lazim,butun takimin hem akisini hem de hizini kaybetmesine neden oluyar.
Kisacasi kendinize gelin adam gibi oynayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OKAN BURUK hiçbir şey yapmasa, kaan-nelsson değişikliğiyle maç en kötü 2-2 biterdi. şu rezil başakşehir'den gol falan yemezdik ikinci yarı en azından. ben size söyliyim, kalan 10 maçta işimiz var okan hocayla. büyük travma yaşatır bu bize.

Bir kere takımın hali hiç iyi değil bunu baştan söyleyelim ama bu da var daki hakem bozuntusu neyi amaçladı acaba

Takimda toparlanma var skora aldanmayin, normal bir hakemle şu mac fark olurdu.
Bizi elemek istediler elediler.
Buz gibi golün iptal, 2 penaltın verilmemiş, rakibin attığı 2. Golün aynısı zoniolo yaptı taban yüksek dedu.
Tam 4 gole etki etti 4, futbolda 4 Golün ne demek oldugunu biliyor musunuz?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakın bu şekilde lig bitmez. Elenmek için her şeyi yaptık ama bu VAR ile lig bitmez. Bizi çileden çıkarmak için tüm enstrümanları devreye soktular haftalardır. Cinnet geçireceğim artık. Sinir uçlarıyla bu kadar oynanmaz insanların.

Bu maç rakipleri de lig için ümitlendirmiş olduk bu maçta emeği geçen hakemlerden oyuncularımıza 2-2'ken oyuncu değiştirmeyen kenar yönetimine halen MHK'nin başında istifa ettiremeyen yönetime teşekkür ediyorum. Böyle devam edin bu MHK bize bu ligi kazandırtmaz.

Geri
Üst Alt