⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Gomis Icardi oynuyorsun bari topları şişirin durun karambolden falan pozisyon olur belki

Tatili hakketti çiftlik takımı, icardi olivera torrera 5+1 tatil yaparlar, yağlar formadan fışkırıyo bazı topçularımızda

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moral bırakmadınız sağolun. Okan hoca rostasyona ne gerek vardı sadece nellson olsa alırdık.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen maç gol attı diye miço 11 başladı ama o adamın sonradan girip top taşıması lazım, en büyük özelliği o.

Okan hocayı tebrik ederim takımı müthiş hazırlamış bravo az daha zorlasa şampiyonluğuda vericek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan-Emre lig ve kupayı takas etmiş belli. :d

1. Kaan Ayhanin oynadigi her mac, defansta problem yasiyoruz.

2. Boey gidicem moduna girmis.

3. Torreira yeni Melomuz olmadi, olanayacak gibi. İnanc, arzu ve boy eksik.

4. İleride 5 kisi baski yaparken 6. Gelmedigi icib surekli kontraatak yiyoruz. Sezon basindan beri pres oyunu oynuyoruz guya, ama tam anlamiyla hic beceremedik, presi ya adam gibi yap, ya hic yapma.

5. Kerem ayagina gelen 10 toptan 8ini kaybediyor, ya bunu 3-4e dusurecek ya da oynamasin kardesim.

Kupa umrumda degil ama oyun gucumuz rezaletti. Bu oyunla 10 macta 7-8 galibiyet alabilirmiyiz emin degil.

Mhk ve itlerini 2 penaltimizi vermemesini en sona sakladim, topu hem bu dunyada hem ahirette ceksin cezasini, sikeci pislikler.

Net olğlu net 2 penaltıyı verme, faullu gölü ver, maçın içine sıç, takımı çileden çıkar, bizim taraftar da gelsin takımını yerden yere vursun, herhangi bi şikeci takım böyle muameleye uğrasa taraftarı, o hakemi o statan çıkartmazdı. yıkardı o stadı. Açık seçik bir şekilde hakem sattı maçı göz göre göre, ömrümde bukadar satılmış maç görmedim. Amaaaaa bizim taraftar takımı boklasın hakemi aklasın.

Açıkçası sikecilere hiç gulmeyelim çünkü bizim moralimizi bozmak bu hakemler için çok kolay ve kimsede durduramıyor bunlari

Ne oynadığımız belli değil. Organize olamıyoruz. Hocanın oyuna müdahaleleri hep olumsuz yansıyor. Oyuncuların fizik kaliteleri kötü. Çok gol kaçırıyoruz. Ciddiyetsizlik var. Hakemler açık açık doğruyor. Kupa çok önemli değil ama lig riske girer bu iş böyle devam ederse. Yönetimden futbolcusuna kadar herkesin kendisine gelmesi lazım.

Gerçekten puan farkı 9 olsa bile şu hakemlerle ve şu oyunla Fener gelip şampiyon olabilir. Fener'in de bir şey oynadığı yok ama deprem sonrası %51'e 49 bizden daha iyiler. Beşiktaş Fener yerine bizi yakalasa çok daha fena olurduk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazimcan neden bu kadar gömülüyor anlam veremedim.. Savunmada yer kaybediyor ama yaşı henüz 19 ve bizde daha 5-6 maç oynadı ...Bence gayet potansiyelli bir oyuncu ki ben ilk geldiğinde neredeyse sovuyordum kendisine .. Fazlasıyla enerjik top tekniği de kötü değil .. Bolca orta çalışmalı bir de her topa atlamamayı öğrenmeli..Bence güzel bir sol bek kazanacağız hani yedekte Adekugbe dubois olmasa ben de oynamasın diyeceğim de onlardan bariz faydalı olur

Rotasyon yapmayalım diye 100 kez dedim neyin rotasyonunu yapıyoruz ki ritim yakalayacağız diye olan ritimde gitti as kadro çıkarsın maç 3-0 olur 60'da rotasyon yaparsın alın size rotasyon...

Dubois kaç maçtır oynamıyor, onun gibi akıllı adam bu maçta şarttı.

Futbolcular hakemleri yenemeyeceğinin farkında bu açıdan bakın çaresizlik var

Gol attikca iptal edecektiler neden bahsediyorsunuz utanmadan oyun kötüymüs art niyetli olmayin lan bu kadar olmaz

Gol atiyorsun iptal ediyorlar penaltilar verilmiyor

Adamlar faul yaptiklari halde golleri veriliyor bizim tertemiz golumuz iptal ediliyor oyun kötü diyorsunuz

Hadi ordan her halti elestirin zaten bi bok bildiginiz de yok

BU maçta icardi daha diriydi toplara dokundu. Bizim orta saha ile defans arasında çok açık var. Adamlar topu arkası dönük tutup rahat rahat dönüyorlar araya pası atıyorlar.

Zaniolo geri hiç gelmedi zaten

Hakemden bağımsız eksiklerimiz var Yine orta sahayı boşaltıp çift forvete döndük ve kaybettik.Gerekirse kadro dışı bırak Gomis 'i alma oyuna arkadaş, sıkıldım.İkinci olarak Kaan stoper değilmiş, çok geride karşılıyor ve sürekli ofsaytı bozuyor.Son olarak da ters ayaklı kanatlar ile (Yunus+Kerem)sezon başı kötüydük,yine ayni senaryoya geçtik farklı isimlerle.Halbuki sağ tarafta Rasica oynayınca takım ritim bulmuştu.Mitso de 6 numara oynar en fazla Berkan -Toreria gibi, Oliviera yedeği olmaz.
Hakeme gelirsek, sahada biz değil de Fener olsa Valencia ile (gol olur olmaz) yine 2 penaltı kullanırdı.Yedigimiz iptal, attığımız gol sayılırdı.

Geri
Üst Alt