⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Ligde de böyle oynamaya devam edeceksek çok net söylüyorum y’yi avuçlarız.

Zaten ortalık lalesinin tetikçi şerefsizleri hazır ol da bekliyor doğramak için.

Bu kazım denen adam neden trasnfer edilir.birisi anlatsın..yeter yahu şu transfer işinde yarıdan fazlası tutsun Allah rızası için
O kadar rezillik var sahada şu namussuz hakemleri bile konuşamıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Net iki penaltı verilmedi. Ama rezil oynadık. 3. Golde defansta kimse yok. Birisi vuruyor gol olmuyor, başkası bomboş vuruyor,, gol. Bu kadar aptal bir defans göremedim ben.

Tek tesellim bunun kupa maçı olması. Ligde böyle devam ederlerse işimiz var..

Biz çok iyi olmayabiliriz ama bu hakemler için de artık bir şeyler yapmak lazım.

Bu mac özelinde oyun konuşamam öyle veya böyle hakem yenilmemi istedi

Galibiyet serimizin başında neredeyse pozisyon vermeden maç tamamliyorduk Okan hoca ne yapıp ne edip o günlere dondurmeli bizi ..

Sol bek kesinlikle dubois oynamalı.

Aslında başakşehir hiç birşey oynamadı biizmkiler defansif hataları yüzünden maçı verdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya hoca, ikinci yarıya Zaniolo-Rasicha, Mitdjö-Oliviera değişiklikleri ile çıkacaktın. İlerleyen dakikalarda Mertens-Yunus değiştir, Kazım - Gomis değişikliği yap. Olursa olur olmazsa olmazdı.

Kayseri maçı da aynen böyle geçecek.

Takımın sanki acelesi var. Her hücumda bir telaş, yanlış pas, top kayıpları. Orta saha yol geçen hanı gibi.

3 Pas yapamıyoruz on tarafa çünkü durağan oynuyoruz. Hep fazladan topla oynuyorlar. Hoca ne farkı yaratıyor burda bana biri anlatsin

Kötü fln oynamadık herkes şükür kendine gelmiş, torreira depresyondan çıkmış, Icardi kafayi kari kıza yormayi bırakmış hersey yolunda, Sadece dograndik haliyle oyundan düştük bu kadar basit..

Icardi'ye kizamiyorum. Her mac acilan 40 ortadan 2 tanesi ayagina geliyorsa ceza sahasinda bir anda ne yapacagini sasirir. Ondan sonra Icardi'de düsüs var diyorlar.

Geri
Üst Alt