⚽ ZTK 22/23 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Başakşehir | MS | 5 Nisan | A Spor

Maçtan notlar;

-Ortasahaların kulağı çekilmeli
-Mertens bi süre yedek oturmalı
-Zaniolo gitsin biraz fitness çalışsın
-Sergio korner kullanmamalı

Bulent uslu bile gsnin penaltisi verilmedi demis aramizdaki bazi sınırlı kapasitesi olan insanlar onun kadar bile olamiyor
Penaltı ayrı bir olay, ikinci yarı kötü oynadık. Beni rahatsız eden bu ve endişeleniyorum gelecek maçlar için. Psikoljimiz çok daha iyiydi deprem öncesi, geri düşsek bile kazanırız diyorduk. Bu düşüşten çıkmamız lazım, bahsettiğim o.

Abi %100 penaltı herkes görüyor VAR devreye girmesine gerek kalmadan hakemin vermesi lazım vermiyor yan hakem bile uyarabilir uyarmıyor VAR devreye girecek o zaman onlarda gördükleri halde devreye girmiyor gel izle demiyor bunun bir yaptırımı olmayacak mı lan Lale çık konuş bakayım hadi acil konuş ne diyeceksin

Yav okadar cok rakip ceza sahasina top indiriyoruz, havadan karadan bir sekil ceza sahasindan geciyor onca top, su son pasi hicmi beceremiyoruz arkadas. Sans mans hikaye. Ezbere biseyler yapiyoruz ya tutarsa ve ya bireysel caba göstererek oluyor bagzen. Ayrica her devasinda rakibin geriye yatmasina sinir oluyorum. Kiciniz yiyorsa dise dis oynayin. Kilidi vuruyorlar, la zaten 40 kere gelip bir kacini tutturuyoruz, kiramiyoruz aga kilidi. Kirsaydik her mac en az 5 gol atiyor olurduk.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Dubois
Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
İcardi
Şu takım 3-4 atar yollardı Başakşehir'i ...

yaw şu maç aynı hakemle bi daha oynansın yine yeneriz bu arada çok takılmaya gerek yok

mertens 6pastan dikiyor falan

Bu ülkede niye doğdum ya lanet olsun

Bi futbol izleyecez onunda içine ediyorlar.

Superonline ve Vodafonenun da . Kopa kopa mala döndü internet ona ayrı sinir oluyorum. Parayla bile düzgün hizmet yok.
20 yaşıma kadar milliyetçiydim ama ülkeden soğutmayı başardılar.Öyle bir ülkeyizki mutlu olabilmek için ülke hakkında herşeyden uzaklaşman lazım.

Kötü oynadık çok net. Tamam penaltı vs almalıydık ama tüm bunların dışında kötü baya kötü bir oyun…

Hocam, haftasonu bay geçiyoruz neden bu kadar rotasyona gittik allasen ?
Biz yenildikmi hep kötüydük algısı da artık ayyuka
Yenillgi+kötüydük+hakem faciaları
Bu üçü hep bir araya gelmek zorundamı
Baydı artık şıçtıöın hakemleri de varı da

Bu kim ya arkadas, kendilerini ileri katiyorlar. Kaale alinacak kadar durumdamiymis bu ve bunlar gibisi?
Bir insan niye kendine küfrettirmek ister, altına yazılanlardan rahatsız olmaz. Hadi o olmaz, eşi nasıl bu işe dur diyemez. Hadi kendi ilk paylaşımında futbolun çirkinliğini bilmiyordu, eşi anlatmadı diyelim. Bu maçtan sonra şunu yapınca çirkince küfürlere muhattap olacağını nasıl bilemez. Bilip yapıyorsa daha kötü

Biz yenildikmi hep kötüydük algısı da artık ayyuka
Yenillgi+kötüydük+hakem faciaları
Bu üçü hep bir araya gelmek zorundamı
Baydı artık şıçtıöın hakemleri de varı da

Maçı izlemeden hak verirdim ancak düzenli olarak kötü oynuyoruz, maalesef. Evet hakemlerin etkisi de var buna hayır demiyoruz ancak skordan bağımsız sahadaki durum olumlu değil.

Böyle cins maclar oluyor ne yapsan olmuyor. 7 dk. Öne geciyorsun, ofsayt oluyor. Sonra hakem tehlikeli hareketi faul calmiyor gol oluyor. 2 penalti verilmiyor. En beteri top gomise geciyor direge cakiyor pesinden golü atamicak adamin önüne düsüyor. Icardin önüne düsse olur. Hakem harici sans da istemedi.

Geri
Üst Alt