Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.187
- 12.944
- 2.658
Mayıs’ta davet edelim bu kaşarı
Bu kim ya arkadas, kendilerini ileri katiyorlar. Kaale alinacak kadar durumdamiymis bu ve bunlar gibisi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayıs’ta davet edelim bu kaşarı
Penaltı ayrı bir olay, ikinci yarı kötü oynadık. Beni rahatsız eden bu ve endişeleniyorum gelecek maçlar için. Psikoljimiz çok daha iyiydi deprem öncesi, geri düşsek bile kazanırız diyorduk. Bu düşüşten çıkmamız lazım, bahsettiğim o.Bulent uslu bile gsnin penaltisi verilmedi demis aramizdaki bazi sınırlı kapasitesi olan insanlar onun kadar bile olamiyor
bi tarafımızı yırrtık burda sergio denen adama güvenip yola çıkılmaz diye.Os sos veriyor dedik değişen bir şey yok.
Bu hakemle ve varla mıMuslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Dubois
Midtsjö Oliveira
Rashica Mertens Kerem
İcardi
Şu takım 3-4 atar yollardı Başakşehir'i ...
Torreiradan hesap soralım onceniye wow attın yalan mı @Sami Karakoç . abdulhamidi ve sergio yu savunanlar hesap verecek
En azından halı sahada yenecek 3 gol yemezdin renkdaş ...Bu hakemle ve varla mı
Torreiradan hesap soralım once
Sonra Sergio
Sercioyu seviyorum![]()
20 yaşıma kadar milliyetçiydim ama ülkeden soğutmayı başardılar.Öyle bir ülkeyizki mutlu olabilmek için ülke hakkında herşeyden uzaklaşman lazım.Bu ülkede niye doğdum ya lanet olsun
Bi futbol izleyecez onunda içine ediyorlar.
Superonline ve Vodafonenun da . Kopa kopa mala döndü internet ona ayrı sinir oluyorum. Parayla bile düzgün hizmet yok.
Biz yenildikmi hep kötüydük algısı da artık ayyukaKötü oynadık çok net. Tamam penaltı vs almalıydık ama tüm bunların dışında kötü baya kötü bir oyun…
Hocam, haftasonu bay geçiyoruz neden bu kadar rotasyona gittik allasen ?
Bir insan niye kendine küfrettirmek ister, altına yazılanlardan rahatsız olmaz. Hadi o olmaz, eşi nasıl bu işe dur diyemez. Hadi kendi ilk paylaşımında futbolun çirkinliğini bilmiyordu, eşi anlatmadı diyelim. Bu maçtan sonra şunu yapınca çirkince küfürlere muhattap olacağını nasıl bilemez. Bilip yapıyorsa daha kötüBu kim ya arkadas, kendilerini ileri katiyorlar. Kaale alinacak kadar durumdamiymis bu ve bunlar gibisi?
Biz yenildikmi hep kötüydük algısı da artık ayyuka
Yenillgi+kötüydük+hakem faciaları
Bu üçü hep bir araya gelmek zorundamı
Baydı artık şıçtıöın hakemleri de varı da