- 21 Haziran 2011
- 27.189
- 7.293
- 2.238
Biz kötüydükde penaltıyı atsak maç böyle mi olurdu hakem hatası bariz etkiledi maçı objektif iyilik meleği lale hanım çıkıp bu maçtaki hakem kararlarını yorumlasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga en babası 18 maç üst üste kazanmış (yanlış bilmiyorsam)Maçı izlemeden hak verirdim ancak düzenli olarak kötü oynuyoruz, maalesef. Evet hakemlerin etkisi de var buna hayır demiyoruz ancak skordan bağımsız sahadaki durum olumlu değil.
Ads maçına göre biraz daha kıpırdanma vardı. Ads maçında da savunma sallanıyordu ama bu maç resmen sıçtılar. Boey-kazımcan hiçbir kademede yoktu, tüm ataklarda stoperlerle başbaşa kaldı herifler. Ortasahada da toreira dışında savunmaya yardıma gelen yok. Takım savunmasında sıkıntılar varDün Bayern'de elendi kupada olur öyle. Takım son haftalara göre 1 tık daha iyiydi bence bir de ne olursa olsun Rashica'yı 11'den kesmemek lazım.
Aptal iste, hayatta alamadigi ilgiyi üzerine almak istiyor.Bir insan niye kendine küfrettirmek ister, altına yazılanlardan rahatsız olmaz. Hadi o olmaz, eşi nasıl bu işe dur diyemez. Hadi kendi ilk paylaşımında futbolun çirkinliğini bilmiyordu, eşi anlatmadı diyelim. Bu maçtan sonra şunu yapınca çirkince küfürlere muhattap olacağını nasıl bilemez. Bilip yapıyorsa daha kötü
Kupada lanetlendik mi noldu bu arada, 2 yıldır travmatik bir şekilde eleniyoruz.
Abi Icardi'nin hangi pozisyonu vallahi hatırlayamadım. (El ile müdahale olan pozisyon mu)Icardi’nin verilmeyen penalti da durum 2-2 yani öne gecme sansimiz vardi
Objektif olacagim ayagina sacmalamayin ve bence biraz takima sahip cikin
Abi Icardi'nin hangi pozisyonu vallahi hatırlayamadım. (El ile müdahale olan pozisyon mu)
Haa ok. Evet bence de net verilmeliydi. Ekranda Erman Toroğlu bile penaltı dedi.Ikinci yari kerem’in actigi orta’ya yükselen icardi ve lima
Lima topu koluyla eliyle veya koluyla karsiliyor net sekilde
Durum 2-2 ve öne gecebilirdik
Lehimize karar vereceklerini hiç sanmıyorum. Bu akşam bizi resmen kupa dışına ittiler, tahminim kupayı Fener'e kazandıracaklar.Net bir operasyon cekildi bu aksam.
Bunun karsiliginda, ligde bize 1-2 mac lehimze kararlar cikarirlar.