- 27 Ocak 2010
- 138.935
- 105.159
- 5.648
rize stadında sonra sevmediğim ikinci stad, kamera açısı yok bi kere neyle oynayacaksın?başak fln geleydi de içerde oynasaydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupadaki kart lige yansıyo mu sen bilirsin ogicimGalatasaray için söz konusu kupa olunca, azgın teke moduna geçtiğimiz doğrudur.
Sadece direkt kırmızı kartlar lige yansıyor diye biliyorum. Yine kural değişikliği yapmadılarsa tabi!kupadaki kart lige yansıyo mu sen bilirsin ogicim
Gecenin bu saatinde ciddi post haSadece direkt kırmızı kartlar lige yansıyor diye biliyorum. Yine kural değişikliği yapmadılarsa tabi!
Baby sorunca ciddiyete bağlıyorum. Seviyorum köftehoru...Gecenin bu saatinde ciddi post ha
oooo erkege bak,çok haşinforum fb topicinden geçilmiyor koyayım fenere

Çeyrek final değil de yarın finalde fener gelsin 2 maç yapalım.Bu maçı geçersek ligde kolay fikstür diye sevinirken araya çok büyük ihtimal derbiler girecek.
Onu da düşünün. Seribaşı olmadığımız için FB BJK Ts veya Başak gelme ihtimali çok yüksek.
Korkalim mı yaniBu maçı geçersek ligde kolay fikstür diye sevinirken araya çok büyük ihtimal derbiler girecek.
Onu da düşünün. Seribaşı olmadığımız için FB BJK Ts veya Başak gelme ihtimali çok yüksek.
Bu maçı geçersek ligde kolay fikstür diye sevinirken araya çok büyük ihtimal derbiler girecek.
2023 oldu Sergen hala futbol kurallarını öğrenecek!kupadaki kart lige yansıyo mu sen bilirsin ogicim