- 27 Ocak 2010
- 139.127
- 105.396
- 5.648
ismail güldüren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu da her başlık var.Bir tek maç başlığı yok.
Ne enteresan tipler bunlar arkadaş?
yeni sisteme geçmişler silinmiş herhaldeAntu da her başlık var.Bir tek maç başlığı yok.
Ne enteresan tipler bunlar arkadaş?
O boktan formayı sırtına geçiren hiç kimseye karşı acıma duygumuz yok renktaş.Arda’nin basarili olmasini bir tek benim istedigimi öğrenmem beni biraz üzdü
aynen antu admini yazdı iletisim halındeyızyeni sisteme geçmişler silinmiş herhalde
SARHOsIrgan can kirm8zi ksrt cezalisi diye bu kacts yok diyor yav. Kupada gecerli degil diye biliyorum. Sagal oynadi bugun
Arda’nin basarili olmasini bir tek benim istedigimi öğrenmem beni biraz üzdü
Maç başlığını bulan varsa göndersin ya da maç konuştukları bir başlık. Merak ettim
İrfan direk kırmızı yediği için kupada da geçerli cezası, Sagal 2.sarıdan yediği için sadece ligde cezalı oluyor.Irfan can kirmizi kart cezalisi diye bu macta yok diyor yav. Kupada gecerli degil diye biliyorum. Sagal oynadi bugun
Uzun süreli kırmızı cezalarında kupa dahil ama 2. sarıdan görülen kırmızılarda kupa dahil değil galiba. Yeni değiştirdiler diye hatırlıyorumIrfan can kirmizi kart cezalisi diye bu macta yok diyor yav. Kupada gecerli degil diye biliyorum. Sagal oynadi bugun