ZTK 22/23 Son 16 | Fenerbahçe 2-1 Rizespor | MS | 19 Ocak | A Spor

Dikkatimi çeken şey, kimse Arda'ya pres uygulamıyor. Her oynadığı maç aynı. Gölge markaj yapıyorlar, çocukta rahat rahat pas veriyor.

Bence Arda'nın yaşı ufak olduğu için, tabiri caizse dalmıyor rakip oyuncular. Dikkat edin, basan oyuncu yok.

Didi sever misin ahbert

bayılırım

fatih-terim-galatasaray.gif

şu çaykurun 15 numarası kel harbiden pimi çekilmiş bomba...

ya abi bırakın arda felan yusuf ondan az yetenekli mi? bu işler patatese bağlamış kasımpaşa, paf takımı rizeye karşı olmaz.

girecek kıran kırana geçen 10 kişi kalmayan takım karşısında son 15 dk top oynayacak. ondan sonra övülecekse bizde överiz.

daha 1 kere 90 dk izlemedim çocuğu. klasik fb pr çalışmaları işte.

Bülent hoca nasıl?

Bizle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor nedense, Fener maçında da öyle mi?

Efsanemiz Bülent Korkmaz ve teknik direktör Bülent hoca benim gözümde çok farklı kişiler bu yüzden..

Hangi Fenerbahçe ve Beşiktaş efsanesi efsane olduğu takıma karşı böyle hareketler yaptı ben hiç görmedim..

Osayi'nin kırmızı olabilecek bir pozişyonda faul bile çalmadı hakem.

Dikkatimi çeken şey, kimse Arda'ya pres uygulamıyor. Her oynadığı maç aynı. Gölge markaj yapıyorlar, çocukta rahat rahat pas veriyor.

Bence Arda'nın yaşı ufak olduğu için, tabiri caizse dalmıyor rakip oyuncular. Dikkat edin, basan oyuncu yok.
Yanlışlıkla biri sakatlasa boku yer zaten. Ne vatan hainliği kalır ne fetöcülüğü

Çocuk yetenekli eyvallah da çok abartiyorlar. Türkiye de doğması çocuğun şanssızlığı bence üzerine büyük sorumluluk yüklüyorlar. Bizim emre çolak da böyleydi başlarda sonra bi taraflari kalktı kendini bitirdi.

Bülent hoca nasıl?

Bizle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor nedense, Fener maçında da öyle mi?

Efsanemiz Bülent Korkmaz ve teknik direktör Bülent hoca benim gözümde çok farklı kişiler bu yüzden..

Hangi Fenerbahçe ve Beşiktaş efsanesi efsane olduğu takıma karşı böyle hareketler yaptı ben hiç görmedim..
Napsın gelin biz kaleyi actık golmu atın desin böyle şeylere takılmayın varmı bülent gibi takımda bir cengaver şu an

Geri
Üst Alt