- 26 Kasım 2012
- 185.571
- 258.148
- 5.998
Şah şah şah
dam dam dam
ar ar ar
ŞAHDAMAR
ŞAHDAMAR
dam dam dam
ar ar ar
ŞAHDAMAR
ŞAHDAMAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Didi sever misin ahbertŞah şah şah
dam dam dam
ar ar ar
ŞAHDAMAR
ŞAHDAMAR
Her taraf iptal.Cepforumdan gir
feramuzz muzz muzzŞah şah şah
dam dam dam
ar ar ar
ŞAHDAMAR
ŞAHDAMAR
Yanlışlıkla biri sakatlasa boku yer zaten. Ne vatan hainliği kalır ne fetöcülüğüDikkatimi çeken şey, kimse Arda'ya pres uygulamıyor. Her oynadığı maç aynı. Gölge markaj yapıyorlar, çocukta rahat rahat pas veriyor.
Bence Arda'nın yaşı ufak olduğu için, tabiri caizse dalmıyor rakip oyuncular. Dikkat edin, basan oyuncu yok.
Senden cocugum olsun istiyorum
Gozleri senin gibi baksin
Gorenlerin icini yaksinnnn
Çocuk yetenekli eyvallah da çok abartiyorlar. Türkiye de doğması çocuğun şanssızlığı bence üzerine büyük sorumluluk yüklüyorlar. Bizim emre çolak da böyleydi başlarda sonra bi taraflari kalktı kendini bitirdi.Dikkatimi çeken şey, kimse Arda'ya pres uygulamıyor. Her oynadığı maç aynı. Gölge markaj yapıyorlar, çocukta rahat rahat pas veriyor.
Bence Arda'nın yaşı ufak olduğu için, tabiri caizse dalmıyor rakip oyuncular. Dikkat edin, basan oyuncu yok.
Napsın gelin biz kaleyi actık golmu atın desin böyle şeylere takılmayın varmı bülent gibi takımda bir cengaver şu anBülent hoca nasıl?
Bizle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor nedense, Fener maçında da öyle mi?
Efsanemiz Bülent Korkmaz ve teknik direktör Bülent hoca benim gözümde çok farklı kişiler bu yüzden..
Hangi Fenerbahçe ve Beşiktaş efsanesi efsane olduğu takıma karşı böyle hareketler yaptı ben hiç görmedim..
Açık tema değişmiş baktım.Antuda kapanmis biraz eglenelim dedik
Sayfa bulunamiyo diyo renkdas cep forumdan giriyodum link var mi sendeAçık tema değişmiş baktım.