⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Beşiktaş maçına inşallah kerem demirbayla başlamaz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şans eseri değil hoca eseri. Evet en az 7-8 tane bitik herif olmasına rağmen Okan hoca şampiyonluk yarışında tutuyor
Okan hocayla tek laf etmem.

Hoca kere hocadır benim gözümde. Bu takima transfer yapmayanlar düşünsün. Sene sonu yaprak dökümü olacak. 2 senedir dinamik ortasaha bekliyoruz. Eskinin iyilerine verdiğimiz maaşlarla zaten neler alırdık neler.

Kohn gibi en az 5-6 asker ne vereceği belli olan adam olmalı.

+ icardi.

akan oyunda golü yok vs deniyor ama. bence takımın hücum lideri kendisidir. hücum presi organize ediyor, rakip savunma için her zaman bir tehtid ve asist özelliği çok yüksek bir oyuncu.

haklısın icardi mertensin pres konumlanması ile zaha barış arasında dağlar kadar fark var

normalde baksan bu ikili daha mobil ama doğru presi bilmiyorlar

Sağ bek yok sol bek yok a pardon bu Avrupa bahanesiydi şu takıma adam gibi bir hoca getirmediler ya yazıklar olsun

Yıllardır bu kupanın bu kadar önemsenmemesini çözemiyorum ve hazmedemiyorum

Okan hocayla tek laf etmem.

Hoca kere hocadır benim gözümde. Bu takima transfer yapmayanlar düşünsün. Sene sonu yaprak dökümü olacak. 2 senedir dinamik ortasaha bekliyoruz. Eskinin iyilerine verdiğimiz maaşlarla zaten neler alırdık neler.

Kohn gibi en az 5-6 asker ne vereceği belli olan adam olmalı.

Torreira ve mertens az biraz tembel adamlar olsaydı ne geçen sene şampiyon olurduk, ne de bu sene yarışta olurduk

Dogru elestiriyi görmek lazim

Mesela kerem ile zaha’ya yapilan elestiriler ayni olmamali

Kerem birseyler denedigi icin sorumluluk aldigi icin pas hatalari yapti kötü bir oyun sergiledi

Zaha ise takimdan tamamen ayrilmis ve hali saha da arkadaslari ile top oynuyor havasinda

Dün liverpool'un FA cup maçını izledim.

1-0 gitti uzun süre sonra Klopp baya baya ultra genç adamları aldı - herifler nasıl koşuyor nasıl istekli - anfieldda taraftar önündeyim diye.

bizde eyüp müzmin yedek - anca alt lig takımı olunca oynuyor - Gökdeniz kadroda yok.

inanılmaz uyuz oldum - geleceksezon Sergio Tete ve sahadaki şu Zaha kalmasın takımda bu ne yav.

Şu halleri ile Tete ve Zaha Morutan’dan vs kötü transfer.

Hem 4 Milton maaş al hem de ya topu çalım atamayarak, ya rakibin ayağına atarak ya da faul yaparak kaptır.

Tete 40 şutta gol atamamış abi nasıl istatistik bu. Kupada alt lig takımına ancak attı. Seviyesi PTT

Geri
Üst Alt