Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.708
- 2.157
- 1.948
Beşiktaş maçına inşallah kerem demirbayla başlamaz
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocayla tek laf etmem.Şans eseri değil hoca eseri. Evet en az 7-8 tane bitik herif olmasına rağmen Okan hoca şampiyonluk yarışında tutuyor
+ icardi.
akan oyunda golü yok vs deniyor ama. bence takımın hücum lideri kendisidir. hücum presi organize ediyor, rakip savunma için her zaman bir tehtid ve asist özelliği çok yüksek bir oyuncu.
Yanlış demeyelim ama doğruluk payı var. Alanya ve ankaragücü maci harici ben hiç bir maci rahat izlemedim. Sizin izlediğiniz bir maç varsa ben unutmuş olabilirim özür dilerimYanlış bir post olmuş bu
Her seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yawBeşiktaş maçına inşallah kerem demirbayla başlamaz
Zahanın rezil futbolu keremin rezil futbolunu nötrlüyor mu yani yeni şeyler bulun artıkOlm sahada zaha nın bu hali varken Kerem e laf söylemeniz çok saçma...
Okan hocayla tek laf etmem.
Hoca kere hocadır benim gözümde. Bu takima transfer yapmayanlar düşünsün. Sene sonu yaprak dökümü olacak. 2 senedir dinamik ortasaha bekliyoruz. Eskinin iyilerine verdiğimiz maaşlarla zaten neler alırdık neler.
Kohn gibi en az 5-6 asker ne vereceği belli olan adam olmalı.
Kerem için düşünüyorum bunu.Bu Tetenin oynadığı kadar altyapıdan bebe oynatsak o da bunun kadar oynardı.
Bu arada Arda Kalleşler senin de abv!
Oynasada bir halt yediği yok olacakları pazar günü görürüzHer seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yaw