⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Karagümrük bize en büyük iyiliği yaptı. Arkadaşlar, şu an maçın verdiği adrenalinle farkında değilsiniz, ama emin olun, bizim için hayırlısı buydu.

Bu takım Ztk da gitse ligi kaybederdi.
acıkcası bende öyle düşünüyorum 2 tane ts macı kim ne derse desin cok yıpratıcı olur bizim kadromuz zaten dar

UEFA'ya taliptik spartayı rahat eleriz kafasıyla oynayıp rezil olup kaybettik, Türkiye kupası mı? O bizim yahu kolay dediler rezil oyunla kaybettik... Şimdi Beşiktaş bu yıl kötü kafasıyla çıkacaklarına eminim.

İlk yarıda bize Oliveria ve Tete'yi izleten teknik direktörün, kusura bakmasın ama en azından bu akşam stada gidip, bilet parası ödeyen taraftara saygısı yoktur.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah abim sen yoksun ne hallerdeyiz. Nerdesin sen yav polise gidecektim

Ulan transfer yapmayıp geçen yılki kadroyu korusak şu an 3 kulvarda da devam ediyorduk. Yönetim sana de tşk. ediyoruz.

Bu sene

Ne avrupa

Ne kupa

Onemli

SADECE LIG ONEMLI

Uzmeyin tatli caninizi

2 gun sonra kimse hatirlamaz bile bu maci

Ekstradan mac oynamaya gerek yok
Son duzlukteyiz..

Ekstra bir oyuncudan performans alamıyoruz bu sezon. giderek büyüyen potansiyel bir krize dönüşüyor bu durum. Ziyech ve Aurier çok iyi dönmeli. Sergio iyi döndü dedik 2 maçta korkunç görüntü verdi.

Acil bir şekilde ekstra oyuncu performansına ihtiyacımız var.

Mendes' e laf ettin, üzerine herif şahane gol attı, çağırmış gibi oldun diye öyle dedim sadece...

Elenmiş olmaya çok da üzülmedim. En formda adamlarımızla da zorlanabiliyorken, araya sıkışacak iki TS maçı hoş olmazdı sanki...

Kerem Akturkoglu teteden daha kötü oynadi , Kaan Ayhan daha kötü oynadi tete'den bence Tete çıkarmak mantıklı bir seçenek değildi.

Şimdi bu maçı umursamadın mi? Tamam olabilir, yedeklerle çıktın ama işler yolunda gitmedi mi? Tamam, illa çık topu ye demiyoruz ki. Abi büyük takimsan, ki öylesin, çık iki tane salla gönder evine. Böyle uzun toplar, panik hamleleri. Prestij eriyor 20 gündür

Son 3 sezonda yaptığımız bütün transferlere bakıldığında, İcardi ve Toreira dışında takıma kalburüstü net katkı sağlayan başka hiç bir futbolcu olmaması çok düşündürücü.

Türkiye kupasında yarı finale kadar genç oyuncularla oynamayacaksak bu oyuncuları ne zaman kazanacağız. 4 fark atıp 85'de oyuna alacağız diye mi gençleri kadroda tutuyoruz.

Musleraya bir şey olsa bu şopar maç başı 3 gol yer. Yazık ne diyeyim 30 haşını geçmiş tecrübeliymiş falan filan.
Ne daman sahaya koysak izliyorsun

Geri
Üst Alt