İbrahim Oruç
Sarı Üye
- 8 Haziran 2023
- 345
- 169
- 118
Türk hakemleri bitmiş... şunu nasıl gol verirsin anlamak güç.
dünde bir hakem var olmadığı halde varı dinliyorum demiş...
dünde bir hakem var olmadığı halde varı dinliyorum demiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 yapardı.Ligde 100 maç olsaydı sizce fb 100/100 yapar mıydı
Bence de yav müthiş uzay takımı bunlar%100 yapardı.
Sivas veya Gaziantep'in Fener'den puan alabilmesi icin Fatih Tekke veya onun gibi bir teknik direktör getirmesi lazim.Antep resmen bildigin salamamis yaw. kadroya baksaniza. zaten gecemeyecekler.
Lig maci cok daha farkli olur. bosverin boyle keklik zannetsin fener bunlari.
Antep puan alacak!
Kasimapasadayken bize zar zor 1-0 yenilen Selcuk Inan, Fener'e 5-1 yenildi.Hocasi Selcuk Inan olan bir takimdan ne bekliyorsunuz ki? Her zaman oldugu gibi bize zorluk cikarip Fener'den 3-5 yiyip oturuyor kenara.
Bu ligin anadolu takimlari seviyesinde sportif gecerliligi yok. Kasimpasa, Eyüp ve Hatay'a kendi hatalarimizdan dolayi puanlar verdik
Kupada Kasimpasa paf takimla cikti, 2.maclari ic sahada alt lig takimina karsiyidi. Son macta ise "iddiasiz" bir takimin deplasmanina gidip ilk yaridan bitirdiler.
Basaksehir bize karsi as kadroyla cikti. Sonra 2.mac alt lig takimi ve les gibi zemini olan Bolu'ya gittik. Son mac ise iddiasini sürdüren Konyaspor ile. Oynayabilecekleri en iyi iklim sartlarinda deplasmanlara cikariliyorlar.
Trabzon veya Besiktas puan alamazsa bunlar yerli hakemlerin zorlandiklari maclarda yardimiyla tulum cikarir. Ligin %80'i cöp.
Tombik nesyrinin kalecinin üzerine vurduğu dandik voleyi yılın golü vs diye pazarlayanları görünce şöyle deliriyorum