⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Bats a bugun sövenler yarın sok dakika atacağı golle sevinir çok takılmamak lazım.
Takımda sağ bek yok kanat yok orta saha yedeği yok

Metehan yusuf efe biletini kesin gönderin. Mücadele bile edemiyorlar. Yerlerine genç mücadeleci oyuncu alın.

Yemin ediyorum biliyorum kaçıracağını neyse canları saolsun h sonu saplarız

Yav son dakikalarda bats gol atip maci alinca iyi penalti kaçırınca kötü penalti bu kaçabilir. Genel olarak takimin şu kupa maçındaki iştahı bana çok güven verdi

Evet hocamıxiz 2.yarı oyuna ağırlığını koyup bu zorlu rakibe karşı puan almamızı sağladı. Teşekkürler hocam.
Bir küçük dipnot vereyim takımın 11-10 sahaya nasıl yayıldığına bakarsanız ne kadar büyük bir hocaya sahip olduğumuzu hemen anlarsınız.

İyi gidiyoruz iyi..Yoksa rezalet transferler varda kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu bast denen adama verilen paralar yazıl günah.
Arada bir gol atıyor en azından maç çözmüşlüğü var asıl fiyasko jelert denen denyo insan geçtim 10 milyonu lan 5 liralık top oynar en azından rezl herif ilk yarı oynamamış olsa biz yedeklerle bile kaybetmeyecektik maçı.

Başka takıma kaybetsek bukadar koymaz bu karaktersizlere nasıl ciddiye almayız maçı...

Penaltı kaçar sorun yok. Takımın bugün kıytırık bir kupa maçı bile olsa ne kadar istekli olduğunu görmüş olduk. Birkaç nokta atış transfer + rotasyona takviye ile tank gibi oluruz 🧿

Çağdaş şimdi nasıl hırslanmıştır haftasonuna daha katı hazırlar takımını
1736365026636.webp

Geri
Üst Alt