⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

rotasyon fazla olacak gibi

Günay
Jelert
Nelsson
Bardakçı
Jakobs
Berkan
Sara
Demirbay
Sallai
Yunus
Barış

11’i de olur. Bats sonradan girsin yine.

Günay
Jelert Nelson Metehan Berkan
Efe Demirbay
Sallai Yusuf Berat
Şuayip

Kupa sayisinda 20 leri gormemis olmamiz skandaldir.Cimbomum her kupanin hem talibi hem sahibidir alalim artik şu kupayi okan hocam

Rotasyon yapılacaktır ama Sanchez ve Torrik’in bi 45 dk oynaması lazım. Maç ritimlerini bulmaları gerekiyor.

Nekadar bu maci umursamasam da ben Gsyi cok seviyor ve cok özluyorum bee!

Günay,jelert,berkan,nelsson,metehan,sallai,batshuayi,yusuf demir. Bu 8 kişi kesin oynar gibi diğer 3 ü kim olur bilmem. Başakşehirde hafta sonu cezalı olan crespo ve beratı oynatıp onun dışında full rotasyon yapar bence.

Nelsson kırmızı görmüştü süper kupada acaba bu maçı etkiliyor mu?

bu sefer grup sistemi var - sahamızdaki bir başakşehir maçıyla kupadan sallayamayacaklar.

Maç günü paylaşımına nelsson konulduğuna göre dediğin gibi aynı turnuva değildir diye düşünüyorum.
o olayı şurdan hatırlıyorum - TK nin kuralları farklı , çekildi ya bunlar - para cezası vs basıp devam .

TFF organizasyonunda aynı şeyi yapsa lig düşürme bile var .

ama işte parayla şov bunların hepsi ama dk 1 icardi golüyle çoluk cocuğu rezil ettiler.

o olayı şurdan hatırlıyorum - TK nin kuralları farklı , çekildi ya bunlar - para cezası vs basıp devam .

TFF organizasyonunda aynı şeyi yapsa lig düşürme bile var .

ama işte parayla şov bunların hepsi ama dk 1 icardi golüyle çoluk cocuğu rezil ettiler.
En keyif aldığım günlerden canlı gs antrenmanı izledik. .d.d Fenere bişey olsa nasıl eğleniriz yarabbi ligimizden eksik etme.d

Dinlendirilecek oyuncularımız olur takımın tamamı rotasyona girmez

Geri
Üst Alt