Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gunay
jelert metehan nelson berkan
efe kdb
sallai yusuf berat
bats
Günay
Jelert Nelson Metehan Berkan
Efe Demirbay
Sallai Yusuf Berat
Şuayip
İnşallah ofsayttan gol yerizVar sistemi yokmuş gruplarda. illa kıl bir ofsayt pozisyonu olur ve kıyamet kopar. Büyük riske girmişler
etkiliyorsa biraz saçma çünkü farklı organizasyonlar tamamen.Nelsson kırmızı görmüştü süper kupada acaba bu maçı etkiliyor mu?
Maç günü paylaşımına nelsson konulduğuna göre dediğin gibi aynı turnuva değildir diye düşünüyorum.etkiliyorsa biraz saçma çünkü farklı organizasyonlar tamamen.
TFF nin değil diye biliyorum TK turnuvası
o olayı şurdan hatırlıyorum - TK nin kuralları farklı , çekildi ya bunlar - para cezası vs basıp devam .Maç günü paylaşımına nelsson konulduğuna göre dediğin gibi aynı turnuva değildir diye düşünüyorum.
En keyif aldığım günlerden canlı gs antrenmanı izledik. .d.d Fenere bişey olsa nasıl eğleniriz yarabbi ligimizden eksik etme.do olayı şurdan hatırlıyorum - TK nin kuralları farklı , çekildi ya bunlar - para cezası vs basıp devam .
TFF organizasyonunda aynı şeyi yapsa lig düşürme bile var .
ama işte parayla şov bunların hepsi ama dk 1 icardi golüyle çoluk cocuğu rezil ettiler.