⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:2 | Boluspor 1-4 Galatasaray | MS | 6 Şubat | A Spor

hoca yarın as oyuncuları asla oynatmamalı yoksa bunu izah edemez boluda zemin karlı ve buzluymuş

Aynisi basimiza gelmesini istemiyorsak hic bir as oyuncu oynamamali

bu itlere dokunmaz 2 11 kuracak kadrolari var ama biz 1 11i zor kuruyoz

1738786572214.webp

Full yedek çıkalım gerekirse elenelim bir sene daha tr kupası almasak bir yerimiz eksik kalmaz o sene bu sene değil kadro dar.

Günay
Metehan Kaan Abdülkerim
Jelert Torreira Eyüp Berkan
Yusuf Ahmed
Morata

Torreira ve Abdülkerim Adana maçında yok diye yazdım ayrıca Torreira sonrasındaki AZ maçında da yok oynayabilir bu maçta. Bence önemli maç artık Türkiye kupasında ilerleyip finale gitmeliyiz kaç yıldır boş geçiyoruz bu kupayı.
Torreira, Abdülkerim,Kaan ve Morata oynamasın hava şartları kötüyse ama kadrodaki alt yapı oyuncularının çoğunu tanımıyorum kim nerede oynayabilir bilemedim.

hoca eger fener macını izlediyse fener macından ibret alması gerekir

Maç yüksek ihtimal iptal, Kocaelide'de okullar tatil edilmiş Bolu'da şartlar çok daha kötü olur.

Bizim hocaya hiç güven olmaz o sebeple iptal edilsin hatta -3 puan bile yazabilirler

Buzlu zeminde as oyuncuları oynatmak gibi bir harekette bulunmaz umarım hoca bırak yenilelim kimsenin umurunda değil bu kupa

Oynanması mümkün değil eğer zorla oynatmaya kalkalarsa paf takımla sahaya çıkalım.

Maç muhtemelen oynanır o saatlerde kar sonrası güneş açacak gözüküyor, buzlu olacaktır.

Geri
Üst Alt